Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Bio Nova BN-Zym
Bio Nova BN-Zym

Bio Nova BN-Zym

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO0736

Termékleírás

Az enzimek olyan fehérjék, amelyek a biológiai folyamatok gyorsítójaként működnek. Ennek köszönhetően bármely termesztőközeg javítására használhatóak: Javítják a közeg vízáteresztő képességét, fokozzák a növény vízfelvevő, az elhullott növényi részeket a növény számára úja felvehető tápanyaggá alakítják át, miközben friss oxigént szállítanak a gyökereknek.

Működése gyors és melléktermékmentes. A használhatatlan trágyát és növényi melléktermékeket feldolgozzák, így a többször használt termesztési közegeket a BN-ZYM-el célszerű felfrissíteni, mivel lebontja a régi gyökérmaradványokat, mielőtt a gombásodás esélyhez jutna. Az élő növényt pedig ellenállóvá, egészségessé, talaját tisztává teszi.

Adagolás:

talajokhoz/kókuszrosthoz/kőzetgyapothoz: 30ml 100 liter vízhez

Csepegteős rendszerekhez: 50ml 100 liter vízhez a növény mindegyik fázisában alkalmazható.
 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.