Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
AHoH Aqua System
AHoH Aqua System

AHoH Aqua System

Nincs Raktáron

29 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1595

Termékleírás

Az erdeti Aqua System az Advanced Hydroponics –tól egyszerű és hatékony hidro rendszer, amellyel jó eredményeket érhetsz el minden szaktudást nélkülözve. A rendszer bővíthető víztárolóval, amelyből könnyen kijutatható a megfelelő tápoldat minden egységnek. Az Aqua System két cserepet tartalmaz melyeket egymásba lehet helyezni továbbá a doboz tartalmának része a csövek, pumpa dugók. . Az Aqua System otthoni használatra tervezték.

A rendszer összeszerelése csak öt perc és a leírást követve bárki összetudja rakni. A külső cserepet töltsük fel vízzel és megfelelő tápoldattal, a belső cserepet pedig agyaggólyóval és ültessünk bele 1-3 virágot. Csatlakoztasd a pumpát hálózatba és állítsd be csöveket, hogy a növényeket érje a tápoldat.
 
Jól szellőző helységbe ahol a hőmérséklet 25-28 fok az öntözési rendszert folyamatosan üzemeltethetd a világítási időszak alatt. Másik általunk javasolt üzemelési módszer 4-8 alkalom per nap és egy-egy alkalommal 15-30 percig dolgozzon a pumpa.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.