Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kezdő Hidro Csomag
Kezdő Hidro Csomag

Kezdő Hidro Csomag

Nincs Raktáron

29 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GYSZ0029 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

A kifejezetten újdonsült hydro kertészek számára összeállított szettünk minden szükséges eszközt tartalmaz, ami egy kezdő DWC hidrorendszer összeállításához és üzemeltetéséhez szükséges. A szettben található tápoldatok kifejezetten DWC rendszerekhez ajánlott műtrágyák!

A kezdő hidropóniás készlet tartalmazza a komplett Nutripot hidrorendszert, ami egy víztartályból, cserépből, pumpából, porlasztókőből és csövekből áll. Termesztő közegnek a Plagron minőségi aghyaggolyóit javasoljuk, amit szintén mellékelünk a csomagban.
A szett továbbá tartalmazza a rendszer üzemeltetéséhez szükséges műtrágyákat, illetve a rendszer vizének ellenőrzésére szolgáló pH és EC mérőt.

A Bio NOVA kiváló minőségű Aqua SuperMix és PK13-14 műtrágyái mellé nincs égető szükség kiegészítő trágyázásra. Erősen ajánlott viszont tiszta vizet (lehetőség szerint fordított ozmózisos vizet) alkalmazni a rendszerben, ami Mg (magnézium), Ca (kálcium), és mikroelemek (TML - The Missing Link) adagolását igényli, hogy a maximális hozamot kapjuk!

Az Auqatek EC mérő és a GHE pH cseppteszt pedig megbízható segítség a pH érték, illetve a sótartalom, vagyis a tápanyagtartalom kordában tartásához.
 

A szett tartalma:

  • Plagron Euro pebbles agyaggolyó 10 L
  • Bio Nova NFT Aero SuperMix 1 L
  • Bio Nova PK 13-14 250 ml
  • Nutripot DWC hidrorendszer 1 növényhez 34x34x38 cm 18 L
  • GHE pH test kit cseppteszt 30 ml
  • Aquatek TDS+EC mérő digitális nagy felbontású (0-9999ppm / 0-9999us/cm)
 

 

Kapcsolódó termékek

  • Venti Pot hidrocserép
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.