Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Chilligrow Növénytermesztő rendszer 3 x 6 liter

Chilligrow Növénytermesztő rendszer 3 x 6 liter

Ezt a terméket eddig 6 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

11 990 Ft

Termékleírás

Chilligrow házi termesztő rendszert kifejezetten chili paprika termesztéséhez fejlesztették ki.

Nagy terméshozam érhető el a Chilligrow rendszer használatával, ugyanis a rendszer folyamatosan a kellő mennyiségű vizet juttatja a gyökerekhez. Ez nagyon fontos a paprikának, mert ez a növény különösen igényes az öntözést illetően.

A rendszer nagyszerű tulajdonsága, hogy a tartály egyszeri feltöltésével akár egy hétig is ellátja a növényeket a megfelelő mennyiségű vízzel. Nem kell többé aggódnunk, hogy növényeink kiszáradnak távollétünkben!

A Chilligrow rendszer nagyszerűsége abban rejlik, hogy a fizika törvényeit, méghozzá a kapilláris hatást kihasználva működik, ugyanakkor éppen emiatt borzasztóan egyszerű.

A kapilláris hatás a folyadékok azon tulajdonsága, hogy képesek szűk, keskeny térben a gravitációs erő ellenében is mozogni. Ez megfigyelhető az itatóspapíron, a papírtörölközőn, vagy speciális textíliákon is.

A Chilligrow 3 darab 6 literes edényből és egy 7 literes tartályból áll. A cserepek mindegyikéhez tartozik egy speciális szövet, mely felszívja, és a gyökerekhez juttatja a vizet, de mindig csak akkor és annyit, amikor és amennyit a növények igényelnek. Ez a lassú öntözési folyamat ideális mértékben tartja nedvesen a termőföldet, és nem áll fenn a túlöntözés veszélye. Néhány naponta újra kell tölteni a tartályt.

Azáltal, hogy a víz nem felülről érkezik, nem mosódik be, és tömörödik össze a termőföld, hanem a gyökérzet fejlődéséhez szükséges légrések megmaradnak benne. Emiatt a gyökérzet gyorsabban és erőteljesebben fejlődik, egészséges és erős növényt és nagyobb terméshozamot eredményezve.

A cserepek pontosan akkora méretűek, amik segítik a növény fejlődését, ugyanakkor korlátozzák is annyira, hogy kikényszerítsék belőle a nagy terméshozamot.

A Chilligrow rendszer egyszerre 3 darab növényt képes ellátni megfelelő mennyiségű nedvességgel, akár egy héten át!

A Chilligrow termesztő szett méretei:

  • Magasság: 27,5 cm
  • Hossz: 79 cm
  • Szélesség: 24 cm


A szett tartalma:

  • 3 db 6 literes ültető edény
  • 1 db 7 literes víztartály
  • 1 db tartályfedő/tálca
  • 3 db speciális textília
  • használati utasítás

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.