Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Duogrow Növénytermesztő Rendszer 2x12 liter

Duogrow Növénytermesztő Rendszer 2x12 liter

Raktáron

17 490 Ft

Termékleírás

A Greenhose Sensation egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel állt elő. A Duogrow öntöző rendszer két növényt képes ellátni vízzel, akár 2 héten át. A kapilláris hatást kihasználva a növények talaja mindig pont ideális nedvességgel fog rendelkezni a növények számára.

Nagy cserepekkel és víztartállyal van ellátva, ezért nagyra növő növények, zöldségek nevelésére is ideális. Kifejezetten ajánljuk uborka, bab, paprika és paradicsom, valamint egyéb, magas növésű növény számára.

A Duogrow termesztő rendszer méretei:

  • Magasság: 56 cm
  • Hossz: 67 cm
  • Szélesség: 32 cm

A Szett tartalma:

  • 1 db 25 literes tartály

  • 2 db 12 literes cserép

  • 2 db speciális vízvezető szövet

  • 1 db tartályfedő/tálca

  • használati utasítás

A Duogrow egy nagyon egyszerű elv alapján működik: a kapilláris hatást használja ki. Egy kiváló vízfelszívó képességű ruhadarab lóg a cserépből a víztartályba. Folyamatosan szívja fel a vizet és osztja el azt a földben. Így a növény mindig pont ideális nedvességű földben van. Nincs túlöntözés, nincs kiszáradás!

Ezzel a megoldással nem kell félnünk, hogy a hosszúhétvégén, vagy a nyaralás alatt kiszáradnak növényeink. Akár 2 hétig elláthatjuk őket folyamatosan, úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnunk. 25 literes tartály áll a rendelkezésünkre.

A termőföld nem tömörödik össze az öntözéstől, így megmaradnak benne a gyökerek körüli oxigénellátást biztosító légrések. A gyökerek jó oxigénellátottsága magasabb terméshozamot biztosít. A folyamatos, kiegyenlített vízellátás és az oxigén dús talaj együtt hatalmas előnyt jelent!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.