Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
GHE Aquafarm
GHE Aquafarm

GHE Aquafarm

Nincs Raktáron

25 900 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO0897

Termékleírás

Az AquaFarm az első hidroponikus “otthoni egység”, amelyet Lawrence Brooke hozott létre több mint 25 évvel ezelőtt Kaliforniában. 1975 óta világszerte több ezret adtak el ebből a figyelemreméltó egységből, ami tulajdonosaik megelégedettségére szolgált és több ezer csodálatos, egészséges növény termesztését tette lehetővé.

Ezek a csészék többféle célra használhatók: a növényneveldékben vagy a szobakertekben az anyanövények és a gyűjthető növények számára, a házban a bármilyen méretű díszítő és konyhai növények számára vagy a konyhában a fűszernövények számára, hogy frisset használhasson főzés közben. Használják őket a kutató laboratóriumokban, az egyetemeken, sőt az iskolákban is, ahol a hidroponikusan termesztett növények tanulmányozása csodálattal tölti el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

Bárhova teheti őket, akár a nappaliba, irodába, verandára vagy melegházba.

A WaterFarm technikai szempontból az AquaFarmra hasonlít, csak méretben és árban különbözik attól. A növényeket egy agyaggolyókkal megtöltött szekrényben termesztik. A termesztő szekrényt egy tápanyaggal dúsított vízzel teli tartály fölé akasztják. A levegőpumpa a szivattyú oszlopon keresztül felnyomja a tápoldatot a csöpögtető gyűrűig, ahol aztán lecsöpög az agyaggolyókon keresztül. Ez oxigénnel látja el a tápanyagot és folyamatosan áztatja a gyökereket, amivel soha nem látott módon serkenti a növény növekedését.

A növényei méreteitől függően csészénként 1-6 növény termeszthető.

Hosszúság = 45,5 cm – – szélesség = 45,5 cm – – magasság = 43 cm
Tényleges űrtartalom = 35 liter

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.