Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Herbgrow Növénytermesztő rendszer 4 x 3 liter

Herbgrow Növénytermesztő rendszer 4 x 3 liter

Raktáron

10 990 Ft

Termékleírás

Termessze meg saját fűszernövényeit egész évben! A Herbgrow mini konyhakertben egyszerre 4 növény tartható, melyeket a rendszer akár 2 héten keresztül folyamatosan ellát nedvességgel.

A Herbgrow  4 darab, egyenként 3 literes cserépből, és egy 8 literes tartályból áll. Cseppmentesen záródik, így beltéri használatra is ideális. A cserepek mérete ideális kisebb fűszernövények tartására.

Különböző növények egymás mellett tartása nem egyszerű, hiszen mindegyiknek más a vízigénye. A Herbgrow mini konyhakert azonban tökéletesen a növények vízigényéhez alkalmazkodik, ugyanis a növény saját igényeitől függően vesz fel vizet a tartályból, így elkerülhető a túl- vagy alulöntözés. A föld sosem ázik el, és sosem szárad ki, amíg  tartályban van víz.

A Herbgrow rendszer egy fizikai jelenséget, a kapilláris effektust használja a növények folyamatos vízellátásához. A kapilláris hatás a folyadékok azon tulajdonsága, hogy képesek szűk, keskeny térben a gravitációs erő ellenében is mozogni. Ez megfigyelhető akár porózus papíron, papírtörölközőn, vagy speciális textíliákon is.

A Herbgrow rendszer egy speciális, vízvezető szövet segítségével juttatja a nedvességet a gyökerekhez úgy, hogy a szövet egyik vége a tartályba lóg, a másik pedig a növény gyökerei mellett fut végig. A kapilláris hatás által a szövet teljes hosszában nedves lesz, melyet a növény igény szerint felhasznál. Ennek eredményeként a növények hihetetlen tempóban fejlődnek!

Az alulról érkező nedvesség szükségtelenné teszi, hogy felülről öntözzük a növényt, ami azért is jó, mert ezáltal nem tömörödik össze a termőföld, és megmaradnak az egészséges gyökérfejlődéshez elengedhetetlen légrések, melyek a megfelelő oxigénellátást biztosítják.

A Herbgrow rendszer méretei:

  • Magasság: 26 cm
  • Hossz: 79 cm
  • Szélesség: 24 cm
  • Cserépméret: 16x16x16 cm

A Herbgrow szett tartalma:

  • 1 db 8 literes tartály
  • 4 db 3 literes cserép
  • 4 db speciális vízvezető szövet
  • 1 db tartályfedél/Tálca
  • Használati útmutató

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.