Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Quadgrow Növénytermesztő rendszer 4 x 11 liter

Quadgrow Növénytermesztő rendszer 4 x 11 liter

Raktáron

19 490 Ft

Termékleírás

A Quadgrow növénytermesztő rendszerben 4 növény nevelhető, ráadásul sokkal hatékonyabban, mint a hagyományos cserepekben.

Nagyobb terméshozam érhető el, ugyanis a Quadgrow rendszer egyenletes vízellátást biztosít a növények számára, ráadásul nem kell aggódnia, ha nyaralni megy, ugyanis a Quadgrow 30 literes tartálya 2 hétig látja e megfelelően vízzel a növényeket anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni. Csupán töltse fel a tartályt vízzel, és hagyja, hogy a növények annyit szívjanak fel belőle, amennyire szükségük van.

A Quadgrow rendszer bármilyen konyhakerti növény nevelésére alkalmas, azonban kifejezetten ajánljuk paradicsom, padlizsán, paprika, bab, uborka, cukkíni és borsó termesztéséhez. Tökéletes választás a teraszra, fóliasátorba és üvegházakba. A szobában is jól alkalmazható, mert nem ereszti a vizet.

A Quadgrow növénynevelő rendszer környezetbarát, ugyanis folyamatosan ellátja vízzel a növényeket, ám mindezt pumpák és áram nélkül, csupán a fizika segítségével! A kapilláris hatást kihasználva egy speciális szövet juttatja a tartályból a vizet a gyökerekhez.

Ez a módszer biztosítja azt is, hogy a Quadgrow-ban nem lehet túlöntözni a növényeket, ugyanis a növények mindig csak a szükségleteiknek megfelelő mennyiségű vizet veszik fel.

A lassú, alulról jövő vízellátás nemcsak az állandóság miatt előnyös, hanem amiatt is, mert a termőföld így nem tömörödik össze a cserépben Az összetömörödött föld elzárja a gyökereket a megfelelő oxigénmennyiségtől, amihez szüksége van az egészséges fejlődéshez. A Quadgrow-ban a föld laza marad, tele légrésekkel, melyek biztosítják az egészséges és erős gyökérzet kialakulását, ami ellenálló és egészséges növényhez és nagy terméshozamhoz vezet. Figyelmes kertészeknek és kevésbé érdeklődőknek is kiváló választás, és mindemellett pénztárcabarát is, a többi, hasonló rendszerhez képest.

Quadgrow növénytermesztő rendszer méretei:

  • Magasság: 36 cm
  • Hossz: 130 cm
  • Szélesség: 24 cm

A Quadgrow szett tartalma:

  • 1 db 30 literes tartály
  • 1 db tartályfedél/tálca
  • 4 db 11 literes cserép
  • 4 db speciális vízvezető szövet
  • Használati utasítás

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.