Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Homebox Vista Növény Sátor

Homebox Vista Növény Sátor

Válassz kiszerelést

54 990 Ft

Termékleírás

A Homebox úttörő újításokat vezetett be a növény sátrak gyártásában. Ezeknek köszönhetően a Homebox máig a csúcsminőséget jelenti. Sátraik minőségi, tartós anyagok felhasználásával készülnek.

PAR+ - a Homebox saját fejlesztésű technológiája a fényvisszaverés maximalizálására. A PAR+ borítás akár 20%-kal több fényt ver vissza a sátrak belső faláról, mint más, ezüstös borítás. Midemellett a visszavert fény 92%-ban fotoszintetikusan aktív (PAR), azaz a növények számára hasznos fény lesz.

A Vista sorozat modern, bézs árnyalatú külső borítást kapott, így tökéletesen illeszkednek a modern lakásbelsőkhöz, emberi életterekhez. A Vista széria különlegessége a nagy méretű betekintő ablak, ami lehetővé teszi, hogy a belső mikroklíma megzavarása nélkül lássunk be kertünkhöz. Ezáltal a Vista sátraival a konyhakert a lakás dísze is lehet, mégis egyedülállóan szépen fejlődik.

A Vista sátrak vastag, tartós anyagból készültek, megerősített, dupla aljzattal, és vastag vázszerkezettel. A Vista Triangle sátrak úttörő formatervezésének köszönhetően a sátrak teljesen a sarokba helyezhetők, így még nagyobb helykihasználást, és helytakarékosságot biztosítanak.
 

Modell

Méret (cm)

Alapterület

Teherbírás

Small

65 x 65 x 120

1,3 m2

100 kg

Medium

125 x 65 x 120

2,4 m2

100 kg

Triangle

85 x 120 x 160

0,4 m2

40 kg

Triangle +

85 x 120 x 200

0,4 m2

40 kg

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.