Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Arizer Air Hordozható Vaporizátor

Arizer Air Hordozható Vaporizátor

Nincs Raktáron
Termék kód: HED1517

Termékleírás

Az Arizer Air egy ultra-kompakt, pehelysúlyú vaporizer, melynek fő jellemzői a csúcsminőségű anyaghasználat és a könnyű működtetés. Az Arizer Air kiváló minőségű, kerámia fűtőelemmel, és hőálló, tartós, boroszilikát üveg alkatrészekkel rendelkezik. Lithium-ionos akkumulátora tölthető és hosszú élettartamú. 

Egy feltöltéssel egy óra foylamatos használatot biztosít. Az eszköz töltés közben is használható. Az akkumulátor cserélhető.

A letisztult, kompakt, tenyérbe vagy zsebbe simuló dizájnnal rendelkező Arizer Air 122 mm hosszú és 29 mm átmérőjű. Tartós, külső borítása megvédi az eszközt a használat során keletkező elhasználódástól. A jól hűtött fedél pedig megvédi az eszköz borítását a túlzott felmelegedéstől.

Belsejében extra párnázás védi a kerámia fűtőelemet, így téve még tartósabbá az eszközt.

Az eszköz 1 percen belül használatra kész, ráadásul hőmérséklet szabályzójának köszönhetően pontosan beállítható a kívánt vaporizálási hőfok. A hőmérséklet 5 fokozatban állítható, valamint az eszköz rendelkezik automta kikapcsolási funkcióval, mely 10 perc után lép életbe.

Az eszköz a beállított hőmérsékletet led fénnyel jelzi. A ledek színei a következő hőmérsékleteknek felelnek meg:

1 szint (kék) - 180°C / 356°F
2 szint (fehér) - 190°C / 374°F
3 szint (zöld) - 200°C / 392°F
4 szint (narancs) - 205°C / 401°F
5 szint (piros) - 210°C / 410°F

 

Az Arizer Air készlet tartama:

1 x Fűtőegység akkumulátorral
1 x töltő és hálózati csatlakozó
2 x üveg diffúzor
1 x üveg aromaterápiás csatlakozó
1 x hordozó tok
1 x áttetsző szilikon védőtok
1 x rozsdamentes acél keverőpálca

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.