Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
DGK Hordozható Vaporizátor by Grenco

DGK Hordozható Vaporizátor by Grenco

Ezt a terméket eddig 74 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

Termékleírás

A DGK egy pofonegyszerű hordozható vaporizátor, melynek különlegessége abban rejlik, hogy a hőmérséklet állítható. A DGK vaporizátor fűtőkamrája a hagyományos hordozható vaporizátorokkal ellentétben nagyobb kapacitású, ráadásul speciális kialakításának köszönhetően a vaporizált szárítmányok nem érintkeznek a fűtőszállal. Ez utóbbi tulajdonság nagyon hasznos a tisztítás szempontjából, ugyanakkor a készülék élettartamát is megnöveli.

A DGK hordozható vaporizer 5 részből áll:

  • Szipka
  • Beépített hálós szűrő (Ez cserélhető, és megakadályozza, hogy bármilyen növényi törmelék jusson a szájba)
  • Főtőkamra (Ide kerülnek a vaporizálni kívánt szárított növények)
  • Akkumulátor (beépített, tölthető akkumulátor)
  • MICRO USB csatlakozó ( A DGK alján található, ezen keresztül tölthető az eszköz)

A DGK hordozható vaporizátor használata:

1. Távolítsa el a szipkát! (Nagy erővel és törő mozdulattal kell eltávolítani a szipkát)

2. Töltse meg a hevítőkamrát! (Nagyon fontos, hogy szellősen töltse meg, és ne tömködje meg! A laza szerkezet nagyon fontos a szellőzés szempontjából. Ellenkező esetben romolhat a vaporizálás minősége. Szükség esetén a csomagban mellékelt extra szűrők is behelyezhetők a szárítmányok alá vagy fölé.)

3. Tegye vissza a szipkát (egyszerűen pattintsa vissza)

4. Kapcsolja be a készüléket! (Nyomja meg gyorsan ötször a készüléken található gombot. Ez egy nagyon hasznos biztonsági funkció, mely meggátolja, hogy a készülék véletlenül ki- vagy bekapcsolódjon, illetve, hogy akaratlanul hőmérséklet fokozatot váltson.)
Az eszköz magától hevít, így nem szükséges a gomb nyomvatartása a használat közben.

5. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet! (Bekapcsolt állapotban tartsa lenyomva az eszköz gombját. A gomb melletti LED színe jelzi a hőmérsékletfokozatot. Érdemes minden fokozatot kipróbálni, hogy megtalálja a legideálisabbat kedvenc szárítmányai vaporizálásához. Fontos: Minél magasabb hőmérsékleten vaporizál, annál hamarabb távozik az összes hatóanyag a növényi részekből, és annál gyorsabban barnulnak meg.

  • PIROS - legalacsonyabb hőmérséklet (182 Celsiusfok)
  • ZÖLD - közepes hőmérséklet (193 Celsiusfok)
  • KÉK - legmagasabb hőmérséklet (215 Celsiusfok)

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.