Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden Aqua Flakes A+B
House & Garden Aqua Flakes A+B

House & Garden Aqua Flakes A+B

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1068

Termékleírás

A House & Garden Aqua Flakes A+B egy egyedi összetételű alaptápanyag hydrokultúrákhoz.

Termesztők a professzionális kertészetekben újrahasznosítják a termelődő szennyvizet. A környezeti terhelés csökkentése érdekében célszerú a tápoldatot zárt rendszerben keringetni. A növényeknek azonban az újrafelhasználáskor is biztosítani kell elegendő tápanyagot, és a víznek is tisztának és frissnek kell lennie. A House&Garden Aqua Flakes A&B bázistápanyag kiválóan megfelel a keringető rendszerekben!

Aqua Flakes A&B egy komplett bázis tápanyag quantigohoz, mapitohoz, kőzetgyapothoz, kókuszhoz és egyéb más szubsztrátokhoz. Kifinomult összetétele miatt a tápoldat minősége kifogástalan marad. Ezenfelül, a kiegyensúlyozott tápoldat gondoskodik a növény optimális táplálásáról. Az Aqua Flakes koncentrálva van, nagyon takarékosan használható.

  • A tápoldat elkészítése: Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja először hozzá az A-t, jól keverje el. Ezután adja hozzá a B-t, majd ismét keverje el.
  • EC érték beállítása: termesztés kezdetén 1,2 és azután a termestési ciklus alatt a növény igényeihez kell állítani, a virágzás végére az EC érje el a 2,0 értéket.
  • pH szint beállítása: tápanyag savasítása PH (-)-al (lefelé) vagy a tápanyag lúgosítása PH (+)-al (felfelé) egészen egy 5,7 és 6,7 közötti értékig. Az edényt ezután teljesen engedje fel vízzel. Esetleg stimulátorok adhatók hozzá a gyökérzet serkentésére, a növekedés vagy a virágzás élénkítéséhez. A tápoldat így készen áll öntözésre.
  • Figyelmeztetés: Ne adagolja A&B-t egyszerre. A komponensek reakcióba lépnek egymással, mely egy nem teljes tápanyagot, üledéket és eldugulást okoz. Használjon hitelesített EC és PH mérőket.
  • Ültetés előtt jól nedvesítse meg a szubsztrátot (+/-90% nedvesség) egy optimális felvételszintért. Engedje fel a termesztő edényt vagy csíkot egy könnyű tápanyagot tartalmazó (EC 1,2) vízzel és hagyja ezt egy napig állni. Vágja fel a csíkot az alján vagy nyissa ki a termesztő edényt, hogy a felesleges vizet a szubsztrátból vissza tudja folyatni a tápvíz edénybe. A szubsztrát így készen áll az ültetésre. Ezután tartsa a szubsztrátot egy kicsit szárazabban így a csemete gyökereinek muszáj lesz vizet és tápanyagot keresni. Így nem lesz "lusta" a növény.
  • Adagolás: 4 ml/1 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.