Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
House & Garden  Cocos A+B

House & Garden Cocos A+B

Termék kód: GRO1064

liter:
1 liter6 490 Ft
5 liter15 490 Ft
10 liter22 990 Ft
20 liter39 990 Ft

6 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A House & Garden Cocos A+B egy egyedi összetételű alaptápanyag kókuszkultúrához.

A kókuszrost kíváló víztároló tulajdonsága közismert. Ez a termesztőközeg képes a vizet és a tápanyagot hosszú ideig magában tartani. A kókuszban való termesztés azonban a tápanyagok legprecízebb összetételét igényli. House&Garden Cocos A&B egy kiegyensúlyozott tápanyag, ami kiemelkedő pozíciót foglalt el a piacon.

A Coco A+B nem tartalmaz semmilyen felesleges adalékanyagot, például szilárd trágyát. A legtisztább csúcsminőségű tápanyagokból készült, többek között EDDHA vas felhasználásával. Ez lehetővé teszi, hogy a növény gyorsan és hatékonyan vegye fel a tápanyagot.

  • A tápoldat elkészítése: Kétharmadáig engedje tele az edényt vízzel. Adja hozzá először A-t, és keverje el jól. Adja hozzá ezután a B-t, majd keverje el jól.
  • EC-érték beállítása: termesztés kezdetén 1,2 és azután a termesztési ciklus alatt a növény igényeihez kell állítani, a virágzás végére 2,0 legyen.
  • A pH-érték beállítsa: tápanyag savasítása PH (-)-al (lefelé) vagy a tápanyag lúgosítása PH (+)-al (felfelé) egészen egy 5,7 és 6,7 közötti értékig. Az edényt ezután teljesen engedje fel vízzel. Esetleg stimulátorok hozzáadagolhatóak gyökérzet fejlesztéséhez, növekedéshez vagy virágzáshoz. A tápoldat így készen áll az öntözésre.
  • Figyelmeztetés: Ne adagolja A-t és B-t egyszerre. A komponensek reakcióba lépnek egymással, mely egy nem teljes tápanyagot, üledéket és eldugulást okoz. Használjon hitelesített EC és PH mérők et.
  • Adagolás: 4 ml/1 l vízhez

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.