Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden Multi Zyme
House & Garden Multi Zyme

House & Garden Multi Zyme

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1497

Termékleírás

A Multi Zyme enzimekben, koenzimekben, vitaminokban gazdag növekedésserkentő. Felgyorsítja, leegyszerüsíti a növekedési folyamatot. Locsoláskor elbontja és eltünteti a halott gyökéranyagokat, miközben a növény ellenálló képességét is növeli.

Minden enzimnek van egy optimális értéke. Az enzim aktivitása akkor a legnagyobb, amikor ezt az értéket elérte. Amennyiben a fehérje körülményei ettől az optimális értéktől nagy mértékben eltérnek, akkor a szerkezet hirtelen megváltozhat, és az aktivitás lecsökken, illetve a fehérje elveszíti a funkcióját. Éppen ezért sok olyan tényező van, amire nagyon oda kell figyelni. A szubsztrátum ph értéke nem lehet sem túl alacsony, sem túl magas. A termesztési hely és a szubsztrátum hőmérséklete szintén kulcsfontosságúak a legjobb eredmények elérése érdekében.

Körülbelül két héttel az ültetés után kezdje el használni a Multi Zyme-et. Ekkor kell a növényeknek kialakítani az elllenálló képességét, illetve megnövelnie tápanyagfelvételét azért, hogy erős és egészséges legyen.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.