Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
House & Garden  Roots Excelurator
House & Garden  Roots Excelurator

House & Garden Roots Excelurator

Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1065

Termékleírás

A House & Garden Roots Excelurator a jelenleg elérhető leghatékonyabb gyökérserkentő. Jolly Joker a tápanyagok között!

A növények gyökerei a talaj biológia rendszerének alapvető részét képezik. Ők kötik össze a növény talajszint feletti részét mindazzal, ami a talajban történik. A gyökerek szerepe a növények növekedésében alapvető fontosságú, és szerepük a talajélet táplálásában, valamint a talaj szerkezetében is meghatározó. Minél jobb állapotban van a gyökérzet, annál könnyebb a tápanyagok felvétele növény számára. ezek a tényezők kiváló hozamot eredményeznek.

Ez a hatékony serkentőszer biztosítja azt, hogy a gyökerek robbanásszerűen megnőjenek, miközben megszabadítja a növényt a barna gyökerektől, és gyökérbetegségektől, és tökéletes gyökérkörnyezetet biztosít a talajban. A Roots Excelurator filmréteget képez a gyökerek körül, ami egyfajta membránként működik. A gyökér környezetétől távol tartja a betegségeket, kórokozókat, miközben a tápanyagfelszívódást lehetővé teszi.

A Roots Excelurator-t a növekedés első 5 hetében használja. Először az alaptápoldatot készítse el, azután adja hozzá a gyökérserkentőt. Ügyeljen rá, hogy a tépoldat EC- és pH-szintje megfelelő legyen.

Nedvesítse be a talajt a dugvány körül, és tartsa nedvesen, amíg az gyökeret nem ereszt. Azután tartsa a talajt kicsit szárazabban, hogy a gyökerek kezdjenek el tápanyagokat, és vizet keresni. Így elkerülhető, hogy a növény ellustuljon.

Adagolás: 30 ml/100 liter víz

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.