Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Banjara füstölők (több illatban)

Banjara füstölők (több illatban)

Válassz kiszerelést
Banjara Dragonblood 15 g2.01EUR
Banjara Benzoin 15 g2.01EUR
Banjara Mayan Myrrh 15 g2.01EUR

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

2.01EUR

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED2074 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Gyártó honlapja

Termékleírás

Banjara füstölők (több illatban) kézzel hengerelt, természetes füstölők. A füstölőzés a szent gyógynövények, gyanták és fák elégetésének gyakorlata tisztítási, gyógyítási, rituális és szertartási célokra. A Banjara füstölő termékcsaládja esetén a hangsúly a tiszta és természetes illatokon van. Égési ideje nagyjából 60 perc. Gyártás módja: kézzel készített, környezetbarát és etikusan előállított. Származási ország: India.

Főbb tulajdonságok

  • csomag súlya: 15 g
  • csomag tartalma: 10 db füstölő
  • hossz: kb. 23 cm
  • égési idő: kb. 60 perc

Illatok

  • Banjara Dragonblood 15 g
  • Banjara Benzoin 15 g
  • Banjara Mayan Myrrh 15 g
  • Banjara Mayan Copal 15 g


Banjara Dragonblood
A neopogányok arra használták, hogy növeljék a védelmet, a szerelmet, a száműzetést és a szexualitást szolgáló varázslatok erejét. Bizonyos térségekben még ma is „vörös szikla ópiumnak” is nevezték. Ennek a tömjénnek a totemállata a Cuetzpalin. A Cuetzpalin (a gyík) Huehuecoyotl azték csaló istenhez kötődik. A szerencse gyors megfordulását jelzi. A Cuetzpalin az azték naptárban is egy nap, és jó napnak tekinthető arra, hogy tettekkel, nem szavakkal dolgozzon a hírnevén.

Banjara Benzoin
Fő összetevője a benzoin, amely a Styrax nemzetségbe tartozó több fa kérgéből nyert balzsamegyanta. Édes, füstös, fás illata van. Hagyományosan megtisztulásra, asztrális kivetítésre, a negatív energia kitisztítására, az érzelmi egyensúly megteremtésére, a szomorúság, depresszió, fáradtság, bánat, gyász, harag és szorongás enyhítésére, valamint a jólét vonzására égették. Ennek a tömjénnek a totem állata a Farkas. Jelentése hűség, siker, kitartás, hatalom, gyógyító, tanító, útkereső és túlélő.

Banjara Mayan Myrrh
Fő összetevője a tömjén mirha gyanta. A mirha kellemes, meleg és földes illata mellett számos egészségügyi előnnyel is járhat. Hagyományosan az egészség támogatására, valamint a fájdalom és a stressz enyhítésére is használják. Segíthet elpusztítani a káros baktériumokat, parazitákat és más mikrobákat, emellett támogathatja az egészséget, enyhítheti a fájdalmat és a stresszt. A mirha felhasználható hatszögek és átkok megtörésére, valamint mágikus és pszichés támadások elleni védelemre. Ennek a tömjénnek a totemszelleme a Harcos. A harcos a túlvilágot képviseli. Úgy gondolják, hogy a harcos a sasból meríti erejét.

Banjara Mayan Copal
Fő összetevője a mirha gyanta, amely a Buresa család fáiról származik, amely a dél-mexikói maják gyógy- és szent fája. Nagyon felemelő, tiszta, fás illata van. Kiválóan alkalmas a negatív energiák megtisztítására és pozitív változásokra. Rendkívül pozitív és szeretetteljes energiája van, amely segít békés energiát hozni otthonába. A maja Copal tömjénrudakat tisztító rituálékban használják. Hagyományosan az egészség támogatására, valamint a fájdalom és a stressz enyhítésére is használják. A mirha felhasználható hatszögek és átkok megtörésére, valamint mágikus és pszichés támadások elleni védelemre. Ennek a tömjénnek a totemszelleme a Harcos. A harcos a túlvilágot képviseli. Úgy gondolják, hogy a harcos a sasból meríti erejét.


"A levegő szent füstje és a föld tüze tisztítson meg minden negatív energiát. Nyissa meg szívemet és otthonomat a belső szeretetnek és békének. Ide csak a jó léphet be."
 

Figyelem!

  • Soha ne hagyj égő füstölőt felügyelet nélkül!
  • Terhesség / légzési problémák esetén kerüld a füstölők használatát!
  • Ne használd szabad felületen, mert hamuégést és foltosodást okozhat!
  • A legjobb eredmény elérése érdekében huzatmentes környezetben használd.
  • Gyerekektől távol tartandó.
  • Jól szellőző helyen használj füstölőt.
  • Füstölőket mértékkel használj! A túlzásba vitt füstölőzés köhögést, légzési nehézséget vagy migrént válthat ki.

 

Banjara Dragonblood 15 g2.01EUR
Banjara Benzoin 15 g2.01EUR
Banjara Mayan Myrrh 15 g2.01EUR

 

Kapcsolódó termékek

  • Füstölőtartó (színes / natúr)
  • Vélemények

    Nincs vélemény a termékről.

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.