Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Tribal Soul füstölők (több illatban)

Tribal Soul füstölők (több illatban)

Válassz kiszerelést
Tribal Soul Sweetgrass Cedar 15 g1.49EUR
Tribal Soul Myrrh 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage 15 g2.00EUR
Tribal Soul Palo Santo 15 g2.00EUR
Tribal Soul Palo Santo + Pinon Pine 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Copal 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage + Palo Santo 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage + Lavender 15 g2.00EUR

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

2.00EUR

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED2073 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. April 01.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Tribal Soul füstölők (több illatban) kézzel hengerelt, természetes füstölők. A füstölőzés a szent gyógynövények, gyanták és fák elégetésének gyakorlata tisztítási, gyógyítási, rituális és szertartási célokra. Égési ideje nagyjából 60 perc. Gyártás módja: etikus módon, vegán, nem mérgező és vegyi illatanyagoktól mentesen. Származási ország: India.

Főbb jellemzők

  • csomag súlya: 15 g
  • hossz: kb. 24 cm

Illatok

  • Tribal Soul Myrrh 15 g
  • Tribal Soul White Sage 15 g
  • Tribal Soul Sweetgrass Cedar 15 g
  • Tribal Soul Palo Santo 15 g
  • Tribal Soul Palo Santo + Pinon Pine 15 g
  • Tribal Soul White Copal 15 g
     

Tribal Soul Myrrh
A mirha a Commiphora fából kivont természetes gyanta. A történelem során parfümként, tömjénként és gyógyszerként használták. Számos ősi szöveg is említi, beleértve a Bibliát és a Tórát is, mert képes kapcsolódni az istenihez. A mirhát hagyományosan imádságban és védő szertartások felajánlásaként használják. Jól ismert tisztító tulajdonságairól, a lélek és az elme megtisztításáról. A mirhagyanta meleg, fűszeres, balzsamos illatú, amely kedvez a meditációnak és a lelki feltöltődésnek.

Tribal Soul White Sage
A fehér zsálya (Salvia apiana) a mentafélék családjába tartozó növény, amelyet tömjénként használnak. Észak-Amerika őslakos indiánjai évszázadok óta úgy kezdik megtisztulási szertartásaikat és gyógyító programjaikat, hogy szárított leveleit szennyeződésekké égetik. A fehér zsályát szentnek tekintik, és úgy gondolják, hogy megtisztítja a teret az esetlegesen jelen lévő gonosz szellemektől vagy negatív energiáktól. Füstje megáldására, tisztítására és gyógyítására is szolgál. A fehér zsálya erősen aromás és gyantás illatú, amely fokozott koncentrációs képességet és könnyebb ellazulást tesz lehetővé.

Tribal Soul Sweetgrass Cedar
Az édesfű és a cédrus a zsálya és a dohány mellett a bennszülöttek által használt két fő növény. Az édesfüvet a Földanya szent hajaként tartják számon, mely hajfonatot egy ima vagy szertartás elején elégetik, hogy megtisztuljon a szellem. A cédrust, a gyantás aromás fát tisztító szertartásokhoz és gyógyító szertartásokhoz is használják. Észak-Amerika bennszülött népei imádkozás közben égetik a cédrust, és állítólag vonzza a jó szellemeket, és kiküszöböli a negatív energiákat. A Sweetgrass vaníliás illata ezeket a pálcikákat kombinálja a cédrus édes gyógynövényes illatával, hogy megvédje, tisztítsa és pozitivizáljon.

Tribal Soul Palo Santo
A Palo Santo (Bursera gravelolens) jelentése "szent fa", egy vad fa, amely Ecuador és Peru Amazonas esőerdőiben nő. Ugyanahhoz a családhoz tartozik, mint a Copal, a mirha és a tömjén. Fáját, leveleit és olaját a bennszülött sámánok évezredek óta használják a test és a lélek gyógyítására, a terek megtisztítására, a negatív energiák megtisztítására és a meditációra való felkészülésre. A Palo Santo édes, balzsamos és gyógynövényes illatú, csodálatosan nyugtató és nyugtató hatású, amely a gyógyító és tisztító erőteljes energiát hordozza.

Tribal Soul Palo Santo + Pinon Pine
A Palo Santo (Bursera Graveolens), ami spanyolul „szent fa”-t jelent, egy misztikus fa, amely az amazon esőerdőjében nő. Fáját, levelét és olaját a bennszülött sámánok évezredek óta használják test és lélek gyógyítására, a terek megtisztítására, a negatív energiák tisztítására és a meditációra való felkészülésre. A Pinon gyanta az indián és a wicca hagyományok kedvelt anyaga. Ezt a gyantát az Egyesült Államok délnyugati részén égetik el, hogy kiegyensúlyozza és tisztítsa az aurát és az energiamezőt. A palo santo édes balzsamos aromáját csodálatosan kiegészíti a friss, tiszta fenyőillat, amely megnyugtató hangulatot biztosít és fiatalítja a környezetet, fokozza a tisztánlátást és a lelki erőt.

Tribal Soul White Copal
A kopál az azték nahuatil „Copalli” szóból származik, és a „Bursera” család tököséből kivont gyanták sokféleségére utal. Több ezer évvel ezelőtt a Copalt a maják és aztékok szent gyantának tekintették Mexikóban és Közép-Amerikában a vallási és spirituális életben, felajánlásként és vallási rituálék részeként egyaránt használták. A maják a dohány és a kakaó mellett az egyik legértékesebb dolgot kínálták fel az isteneknek. Úgy gondolták, hogy összekapcsolja az istenit az élőkkel, ezért elégették a falusi élet kulcsfontosságú szertartásai során. A kopált még ma is használják sámánceremóniákon energetikai védelemre, felajánlásra, megtisztításra és megtisztításra. Kiváló tömjén a pozitív változásokhoz. A Copal gazdag édes, fenyő illatú, amely békét és harmóniát hoz. Energetikai tisztítószerként használható, semlegesíti a negatív energiákat, és teret teremt a pozitivitásnak. Úgy gondolják, hogy megtisztítja a tereket, eltávolítja a szennyeződéseket a környezetből. Elhozhatja a lelki egyensúly érzését, és növelheti a koncentrációt vagy fokozhatja az ellazulást.

Tribal Soul White Sage + Palo Santo

A fehér zsályának köszönhetően frissítő hatású, mivel a mentafélék családjába tartozik. Az egyik legjobb tér- és auratisztító, valamint stresszoldó és energizáló hatású. A füstölőt tiszta virágolajokból, gyógyfüvekből és fűszerekből készítik, használatával szinte megelevenedik a tér. Serkenti a tudatalatti érzékenységet, megfelelő hangulatot teremt a szellemi munkához, segít összpontosítani, megnyugtatja az idegeket. Az egyik legnépszerűbb illat, meditáció segítésére használják. Füstje, aromája hatásos tértisztító, a elvágja káros és visszatartó energiákat, oldja a feszültséget.

Tribal Soul White Sage + Lavender

A fehér zsályát az amerikai őslakosok évezredek óta szentnek tekintik, és arra használják, hogy elűzzék a rossz energiát, megtisztítsák az embereket és a környezetet az energiájával. A gyógyászati tulajdonságairól, valamint védő és tisztító erejéről jól ismert levendula a tisztaságot és a tisztaságot szimbolizálja. Az érzelmi egyensúly helyreállításával nyugtatóan hat, megnyitja a szívcsakrát, és szeretetteljes energiát vonz. A friss földes fehérzsálya és a lágyszárú levendula kombinációja rendkívül aromás élményt nyújt, békés, harmonikus légkört teremtve, és lehetővé teszi a könnyebb ellazulást.

Figyelem!

  • Soha ne hagyj égő füstölőt felügyelet nélkül!
  • Terhesség / légzési problémák esetén kerüld a füstölők használatát!
  • Ne használd szabad felületen, mert hamuégést és foltosodást okozhat!
  • A legjobb eredmény elérése érdekében huzatmentes környezetben használd.
  • Gyerekektől távol tartandó.
  • Jól szellőző helyen használj füstölőt.
  • Füstölőket mértékkel használj! A túlzásba vitt füstölőzés köhögést, légzési nehézséget vagy migrént válthat ki.

 

Tribal Soul Sweetgrass Cedar 15 g1.49EUR
Tribal Soul Myrrh 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage 15 g2.00EUR
Tribal Soul Palo Santo 15 g2.00EUR
Tribal Soul Palo Santo + Pinon Pine 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Copal 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage + Palo Santo 15 g2.00EUR
Tribal Soul White Sage + Lavender 15 g2.00EUR

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.