Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kava Kava Kaviár
Kava Kava Kaviár

Kava Kava Kaviár

Ezt a terméket eddig 338 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

6 000 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HER0316/3

Termékleírás

Teljes spektrumú CO2 kava kava kivonat. Ez a kivonat 60%-ban tartalmazza a kava kava (piper methysticum) fő hatóanyagait, a kavalaktonokat.

A CO2 kivonatok a legjobb minőségű kivonatok. A kivonatoláshoz folyékony szén-dioxidot használnak, ami sokkal hatékonyabb, mint a hőkezeléses eljárások, mivel nem roncsolja az aktív hatóanyagokat. Az eljárás végén a szén-dioxid ismét gáz halmazállapotúvá válik, nem hagy maga után semmi mást, csak a tiszta növényi kivonatot. Mivel a CO2 kivonatok igen nagy sűrűségűek, a kaka-kava kaviárhoz olívaolajat adtak a könnyű kezelhetőség érdekében.

A Kava kava hatóanyagai a kavalaktonok: kavain, dihydrokavain, methysticin, dihydromethysticin, yangonin, és desmethoxyyangonin

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.