Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kava Kava Pellet Narancsos/Gyömbéres

Kava Kava Pellet Narancsos/Gyömbéres

Ezt a terméket eddig 1167 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

1x 1 490 Ft
12x 1 300 Ft (-13%)

Termék kód: HED1083

Termékleírás

A kava-kava pellet az egyetlen természetes kava gyökér kivonatot tartalmazó termék. Narancsos vagy gyömbéres ízesítéssel is kapható nálunk.

A feketeborsfélék családjába tartozó kava növény (piper methysticum) gyökere évezredek óta (vallásos) tiszteletnek örvend a csendes-óceáni szigetvilágban. 

A kava máig jelentős szerepet játszik a fiji, szamoai és tongai kultúrákban, ahol vendégek köszöntésére, ünnepek alkalmával, illetve fontosabb eseményeken alkalmazzák jellegzetes ceremónia keretében.

A kava mellett barátságok születnek és bűnök bocsáttatnak meg. A szigeteken gyakran hivatalos döntéseket is csak kava ceremónia keretében hoznak meg. Egyes helyeken kava gyökér ajándékozása is a vendéglátás része, és a béke jele.

A csendes-óceáni szigetvilágban a fizetőeszközeiken is található kava tál vagy kava növény (pl Fidzsi).

A Kava-Kava pellet nagyobb mennyiségben olcsóbban is megvásárolható! Kérjük, válasszon a felkínált lehetőségek közül! A megadott mennyiség csomagonként értendő (1 csomagban 8 szem található). 

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.