Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Malekula Magic Kava

Malekula Magic Kava

Válassz kiszerelést
100g8 691 Ft
250 g11 790 Ft
1 kg57 990 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

8 691 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0346/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Malekula szigetéről származó Kava fajta. A helyiek egyfajta varázsitalként tekintenek rá, ezért is lett Malekula Magic a neve. A beszámolók szerint íze keserű és földes, kissé mandulás beütésekkel. Hatásait erőteljesnek, de mégsem „élhetetlennek” írják le. Malekula szigetén ezt a kava variánst isszák a legtöbben.

Származási hely: Vanuatu (Malekula)
Kava Fajta: Malekula Silese
Kava típus: Noble
Aroma: Keserű, földes, enyhén mandulás íz

A Kava-Kava (piper methysticum) egy növény, amit a csendes-óceáni szigeteken, leginkább Vanuatu, Fiji, Tonga és Hawaii részeken termesztenek. Az ott lakók, már nagyon régen használják a kava növényből készült italt szociális eseményeken, rituálékon, vallási szertartásokon és orvosi célokra. A növény gyökerét őrölik le, és áztatással itallá alakítják.

 

A kava ezeken a neveken ismerhető: piper methysticum, mámorbors, mámor bors, kava bors, waka, kawa, káva bors, részegítő bors, lawena, yaqona, sakau

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

 

100g8 691 Ft
250 g11 790 Ft
1 kg57 990 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.