Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Pénztermelő Növénytermesztés
Pénztermelő Növénytermesztés

Pénztermelő Növénytermesztés

Ezt a terméket eddig 8 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

2 490 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1666

Termékleírás

Dr. Kovács István és Ifj. Kovács István: Pénztermelő növénytermesztés

 

Kiváncsi, hogy hogyan érheti el azt, hogy növényei kellő és elegendő, tehát se sok, se kevés tápanyagot és vizet kapjanak, és végre elkezdjenek igazán pénzt termelni? Folyton kisérletegzet, de sosem kap valóban jó eredményt? Mindemellett még számtalan kérdése van, miként tehetné gazdaságát igazán jövedelmezővé? Esetleg a növényei hoznak már némi pénzt, de nagyobb hozamra vágyik?


Ne keressen tovább, ebben a könyvben a kérdéseire könnyen megérthető formában kap választ! Sőt, nem elég, hogy válaszokat kap, de azt is megtudhatja, miként tudja a változtatásokat megtervezni, bevezetni, és folyamatosan jobbá tenni a növénytermesztést!

 

Szines ábrák segitik a megértést, hiányzik belőle a sok rizsa, ami miatt elmenne a kedve az olvasástól. Csak a fontos, lényeges dolgok vannak benne, de azok részletesen.

 

A tartalomból:

  • Alapok. Anyagok és energia mozgása a növény növekedésének a feltétele (miért fontos a viz, hogyan mozognak a tápanyagok, és melyek fontosak a növénynek)
  • Mérések a talajban (EC-, pH-, N, P, K-mérés, nedvességtartalom mérése)
  • Mérési eredmények kiértékelése
  • Folyamatos mérések és a munkafolyamatok automatizálása

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.