Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Stanislav Grof (szerk.): Spirituális válság
Stanislav Grof (szerk.): Spirituális válság

Stanislav Grof (szerk.): Spirituális válság

Ezt a terméket eddig 15 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

2 900 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED0882

Termékleírás

Dr. Stanislav Grof- Christina Grof (Szerk.): Spirituális válság - Krízisek a belső átalakulás útján (Pilis Print Kiadó, Budapest, 2007.)

Szerzők: R. D. Laing, Roberto Assagioli, John Weir Perry, Ram Dass, Lee Sannella, Jack Kornfield, Paul Rebillot, Holger Kalweit, Anne Armstrong, Keith Thompson és mások.

Eredeti cím: Spiritual Emergency: When Personal Transformation Becomes a Crisis

(232 oldal, puha kötés)

Jó szívvel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik az Önismeret, a Spirituális útkeresés vagy a Szellemi kiteljesedés gyakran „rögös” útjain járnak vagy éppen az úton levőknek igyekeznek emberi, szakmai támogatást nyújtani.

A hátsó borítóról:

"Világszerte egyre több ember lép a belső átalakulás, a személyiség- és szellemi fejlődés útjára. Ezek a folyamatok azonban nem csak előnyökkel járnak – a változások szükségszerűen hosszabb-rövidebb ideig tartó kellemetlen szakaszokat is hoznak, sőt szélsőségesebb esetekben komoly válságba is fordulhatnak. A váratlanul, drámai formában megjelenő misztikus és spirituális élmények félelmet és zavarodottságot kelthetnek, az átalakulásban levő személy érezheti azt, hogy az identitása megrendül, a korábbi értékei megkérdőjeleződnek és a személyes valóságának az alapjai gyökeresen átalakulnak. A folyamat járhat erős szorongással, okozhat nehézségeket a mindennapi életben, a munkában és a kapcsolatokban; sőt az is előfordulhat, hogy az illető elkezd komolyan félni attól, hogy megőrül.

Szerencsére a szakemberek és a spirituális fejlődés kutatóinak körében egyre ismertebb és elfogadottabb az az új szemlélet, amely az ilyen kríziseket egy olyan – a korábbi kereteket szétfeszítő – belső erőnek tekinti, amelyben a testi és lelki gyógyulás rendkívüli lehetőségei rejlenek. A folyamatok megértése és az erre épülő megfelelő támogatás mellett a spirituális válság egy átjáróvá válhat magasabb tudatszintek és új életminőségek felé.

Könyvünkben kiváló pszichológusok, pszichiáterek és spirituális tanítók vizsgálják meg a következő kérdéseket: Mi az a spirituális válság? Milyen kapcsolatban van egymással a spiritualitás, az „őrület” és a gyógyulás? Milyen formákban jelenhet meg a spirituális válság? Az előnyök mellett milyen buktatókat rejtenek magukban a rendszeresen végzett spirituális gyakorlatok? A spirituális válságot megélők hogyan kaphatnak támogatást a családtagoktól, a barátoktól és a szakemberektől?

Ez az áttörő erejű tanulmánykötet megmutatja, hogy a spirituális válsághelyzet egyszersmind magában hordozza a spirituális felemelkedés és a megújulás ígéretét is."

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.