Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Terrence McKenna: Hiteles hallucinációk
Terrence McKenna: Hiteles hallucinációk

Terrence McKenna: Hiteles hallucinációk

Ezt a terméket eddig 15 alkalommal vásárolták meg!
Nincs Raktáron

3 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: HED1750

Termékleírás

TERRENCE MCKENNA: HITELES HALLUCINÁCIÓK

 

Ez a lenyűgöző történet Terence McKenna, testvére és barátaik rendkívüli kalandjait tárja elénk, amint a távoli Amazoniában egy különleges sámáni medicinát keresnek, miközben különleges és hihetetlen élmények érik őket.

 

A sztori nemcsak a hasonló témájú regények között teszi egyedülállóvá, hanem a tudományos megismerés új fokára is elvezet.

 

Miközben a történet hősei egyre csak a gyógyírt keresik, bizarr és rendkívüli találkozások egész sorában lesz részük. Egy repülő csészealj, egy bizonyos gomba, a galaxisból jött távoli kalózok, Nora Joyce és James baromfiként, továbbá még sok egyéb, emberi nyelven ki sem fejezhető teremtmény is megjelenik…

 

Egy rövid részlet a könyvből:

 

“Néhány perc elteltével a felhők ismét eggyé olvadtak, hasonlóképpen, ahogyan előtte részekre hulltak, s ennek a szétbomlásnak majd összeforrásnak a szimmetriája, illetve a felhők egyező mérete, kísérteties légkört kölcsönöztek e játéknak. Olyan volt, mintha hirtelen maga a természet vált volna eszközévé valami láthatatlan szervező erőnek. Ahogy a felhők újra egybeolvadtak, úgy tűnt, mintha így egyben még sötétebbé és átlátszatlanná válna, majd elkezdett befelé örvényleni, mint egy forgószél vagy tornádó. Először arra gondoltam, hogy talán tényleg egy tornádót látok - amit azelőtt még soha. Ám mihelyt e gondolat megformálódott bennem, egy magas sikító-szirénázó hangot hallottam közeledni a dzsungel lombjai felől, egyértelműen abból az irányból, mely felé tekintetem szegeztem.

 

Hátranéztem a tőlem nem messze lévő folyóparti házra, méregetve a meredek dombot, hogy vajon van-e időm elrohanni és felébreszteni valakit, hogy az éppen folyó eseményekről megerősítést kapjak. Ám ahhoz, hogy felébresszek valakit, meg kellene másznom az emelkedőt, és ebből adódóan le kellene vennem a szemem az objektumról. E pillanatban realizálódott bennem, hogy képtelen vagyok nem oda figyelni. Próbáltam kiáltani, de félelem fojtotta torkomat nem hagyta el hang.

 

A sziréna hang egyre magasabb hangszínben szólt, és úgy tűnt mintha minden felgyorsulna. A mozgó felhő egyértelműen nőni kezdett, ahogy nagy sebességgel elindult felém. Lábam rettenetes remegésbe kezdett, ezért le kellett ülnöm. Most először tényleg elhittem mindent, ami akkor velünk történt…”

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.