Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Grodan Classic Forte 1000x150x75
Grodan Classic Forte 1000x150x75

Grodan Classic Forte 1000x150x75

Ezt a terméket eddig 54 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

850 Ft

Termék kód: GRO0392

Termékleírás

Grodan Classic Forte 1000x150x75 mm

Az ásványi alapanyagból készült hidrokultúrás közegek között a legtöbbet használt anyag. Alapanyaga a bazalt és mészkő, amelyeket 1600 fokos hőmérsékleten megolvasztanak, és 4-5 mikron vastagságú, hosszú szálakat húznak belőlük. A szálakat azután összepréselik, gyantával összeragasztják, és a szüksége méretre, kisebb-nagyobb kockákra, téglatestekre vágják, esetenként UV-stabil fóliába csomagolják. A kisebb kockákat a kocka méretének megfelelő méretű cellákkal rendelkező palántatálcákba rakják, és dugványgyökereztetésre használják.

Grodan Classic Forte egységes szálszerkezetének köszönhetően nagyon tartós. A Grodan kocka felépítő hidrofil szálak lehetővé teszik az azonnali vízfelvételt, ezért jól újranedvesíthető. Nedvességtartalom: 55-75% között van. Egységes Wc és EC eloszlás, ezért az EC érték változtatás hatékonyabb. Ezeket a tulajdonságokat összegezve alkotja meg az egyenletes gyökérfejlődést.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.