Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
White Dragon Kratom (Mitragyna Speciosa)
White Dragon Kratom (Mitragyna Speciosa)

White Dragon Kratom (Mitragyna Speciosa)

Válassz kiszerelést
50 g3 990 Ft
250 g14 990 Ft
1000 g49 990 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

3 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0407/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 20.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

A White Dragon Kratom

  • egy Borneo belsejéből származó,
  • fehér erezetű levelekből őrölt kratomfajta. 
  • a fa leveleit nyár végén szüretelik, gondosan szárítják és darálják,
  • a por 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

MIT ÉRDEMES TUDNI A WHITE KRATOMRÓL?

A kratom fából (Mitragyna Speciosa) egyetlen típus létezik. 
A lombkorona alján lévő levelek olyan kevés fényt kapnak, hogy a levelek erezete kifehéredik, a szára megnyúlik, ugyanakkor ezek a levelek tartalmazzák a legtöbb Mitragynine-t és 7-Hydroxymitragynine-t. Ezekből a levelekből készülnek a White Kratomok.
MIRE HASZNÁLJÁK ÁZSIÁBAN A WHITE KRATOMOT?

A fehér erezetű levelekkel rendelkező kratom egy igazi ritkaság. Tradicionálisan a depresszió elűzésére, kimerültségre és a koncentráció javítására használták, mivel a legstimulálóbb és legeuforizálóbb kratom fajta.
Bár egyéni toleranciától függ, Ázsiában a kratomot hangulatjavításra, a gondolatok rendezésére és a munkabírás növelésére alkalmazták.  18 órás munkanapokon reggeli kávé helyett itták a belőle készült italt, hogy ezzel növeljék teherbírásukat.
Azokban az európai országokban, ahol emberi fogyasztásra is forgalomban van a kratom, a koncentráció javítására, tanuláshoz, a monoton munka élvezetessé tételéhez használják. 
Beszámolóik alapján nem ajánlatos túl későn, lefekvés előtt fogyasztani, mert élénk álmodáshoz és rossz minőségű pihenéshez vezethet.

MI AZ A KRATOM?

A kratom (Mitragyna Speciosa) egy Dél-Ázsia trópusi területein őshonos, akár 15 méter magasra is megnövő fafajta, a kávé rokona. 
MILYEN KRATOM FAJTÁK LÉTEZNEK?

A kratom fából (Mitragyna Speciosa) egyetlen típus létezik. A fa koronáján lévő leveleket éri a legtöbb napsütés, így a felső levelek erezete kivörösödik, Mitragynine tartalma csökken. Ezekből a levelekből készülnek a Red Kratomok. 
A lombozat középső, árnyékosabb részein található levelek erezete megőrzi zöld színét és Mitragynine tartalmát. Ezekből a levelekből válogatják össze a Green Kratomokat.
A lombkorona alján lévő levelek olyan kevés fényt kapnak, hogy a levelek erezete kifehéredik, a szára megnyúlik, ugyanakkor ezek a levelek tartalmazzák a legtöbb Mitragynine-t és 7-Hydroxymitragynine-t. Ezekből a levelekből készülnek a White Kratomok.
A levelek színe alapján 3 féle kratomfajtát különböztetünk meg (zöld, piros és fehér kratomot), a további színek, pl. a sárga különböző keverékeket takarnak.
A kratom fa legidősebb levelei több, mint 40 féle alkaloidot tartalmazhatnak, köztük a Mitragynine és a 7-Hydroxymitragynine a legmeghatározóbbak. 
A levelek erezetének színén kívül a kratom típusát a fa származási helye (Thaiföld, Indonézia, Malajzia), a földrajzi jellegzetességek (mocsaras, szárazabb terület), az esőzések és maga a szárítás és őrlés módja is befolyásolja.  Ezek alapján a kávéhoz hasonlóan rendkívül széles skáláról beszélünk.
MIRE HASZNÁLJÁK ÁZSIÁBAN A KRATOMOT?

Hazájában a kratomot gyógynövényként és rekreációhoz is használják. Ázsiában hasmenés, megfázás ellen és fájdalomcsillapítóként alkalmazzák, továbbá ünnepségek, összejövetek alkalmával közösen fogyasztják, ill. a napi 18 órás robotmunkát teszik vele élvezetesebbé. 


A KRATOM TÖBB EURÓPAI ORSZÁGBAN IS FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK ALAPJÁN ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA, TOVÁBBÁ NÖVÉNYI FESTÉKKÉNT KÜLSŐ HASZNÁLATRA ÁRUSÍTHATÓ.
 

 

50 g3 990 Ft
250 g14 990 Ft
1000 g49 990 Ft

 

Kapcsolódó termékek

  • Kava Kava Pellet (narancs/gyömbér/kókusz)
  • Red Dragon Kratom (Mitragyna Speciosa)
  • White Maeng Da Kratom (Mitragyna Speciosa) por
  • PRÓBÁLTAM SOK FÉLÉT,DE EZ A BEST,NEM VAGY FÁRADT TŐLE DE ADJA...

    tovább

    Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.