Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Advanced Star Apollo full spectrum LED lámpa növénytermesztéshez

Advanced Star Apollo full spectrum LED lámpa növénytermesztéshez

Válassz kiszerelést

114 990 Ft

Termék kód: GRO2887

Termékleírás

Magas minőségű LED lámpa növénytermesztéshez. Az Advanced Star Apollo full spectrum LED lámpái minőségi, 3 Wattos LED fényforrásokat használnak, melyek élettartama több mint 50.000 óra.
 

Az Apollo LED növényvilágítás teljesítménye 3-5-ször meghaladja a hagyományos HPS és MH izzókét, miközben 80%-nyi energiát spórol meg ezekhez képest. Nagyon magas hatékonyságú növény lámpa, fényének 90%-át veszik fel a növények, míg a hagyományos HPS és MH izzók fényének csupán 8-10 %-át.
 

A LED kertészeti lámpák hatékonysága nem írható le egyszerű Watt vagy lumen értékkel. A kertészeti LED kisebb teljesítményű, azonban nagyobb arányban sugároz a PAR spektrumban.  A kibocsátott összes hasznos fénymennyiséget és az adott pontban mérhető hasznos fénymennyiséget bonyolultabb eszközökkel kell mérni, azonban valós és pontos képet ad a lámpa hatékonyságáról.*

Az Apollo LED grow lámpák kiemelkedően jól teljesítenek PAR, PPF és PPFD értékek terén.


Rendkívül hatékony fényhasznosulással rendelkezik, amit laboratóriumi PAR, PPF és PPFD mérések is mutatnak.

Forradalmi, hőelvezető dizájnjának köszönhetően az Apollo LED grow lámpa a korábbi típusokhoz képest 10-15 °C-kal hűvösebb működés közben. Intelligens ellenőrzőrendszer biztosítja az egész berendezés jó működését.
 

A beépített tápegységnek köszönhetően az Apollo LED grow lámpa azonnal használható, nincs szükség trafóra, sem reflektorra. Lágyindítás védelemmel van ellátva, ami hatékonyan védi a lámpát a nagyfeszültségtől és az áramingadozástól is.
 

A termék könnyű, így könnyedén szállítható és felszerelhető. Beüzemelése és használata egyszerű. Nem tartalmaz ragasztott vagy üveg alkatrészeket, így az alkatrészei könnyedén cserélhetők, javíthatók vagy tisztíthatók.
 

Az Apollo LED grow lámpák a legújabb technológiájú hűtőventilátorokkal vannak felszerelve, így élettartamuk sokkal hosszabb, és legalább 50 %-kal halkabban üzemelnek.
 

Az izzók minden eddiginél hatékonyabb optikai lencsékkel rendelkeznek, így 10-15-ször hatékonyabban jut be a fény a növények sejtjeibe. 90 és 120 fokos, cserélhető optikai lencsékkel is felszerelhető, így a termesztő terület méretéhez, a növények igényeihez és a lámpa magasságához mérten állítható.


 

FIGYELEM!

  • Ne üzemeltesse az Apollo LED grow lámpát olyan helyen, ahol közvetlenül víz érheti, mert elektromos készülék lévén zárlatot okozhat.
  • A LED növény lámpát -20 és 40℃ között, illetve 45% és 90% relatív páratartalom mellett üzemeltesse!
  • A készülék védelme érdekében vihar és villámlás esetén kapcsolja le a LED lámpát az áramforrásról!
  • Működés közben ne szerelje, vagy mozgassa a készüléket!
     

*
A PAR, avagy a fotoszintetikusan aktív sugárzás az elektromágneses spektrum azon tartománya (400-700 nm), melyet a növények életfolyamataikhoz (pl. a fotoszintézishez) használni tudnak.

A PPF (Photosynthetic Photon Flux) megmutatja, a fényforrás másodpercenként hány fotont bocsát ki a PAR tartományban. (Mértékegysége: μmol/s) 

A PPFD (Photosynthetic Photon Flux Density) azt a fotonmennyiséget mutatja, ami a PAR tartományon belül másodpercenként egy adott pontban (pl. a levelek felületén) mérhető. Mértékegysége: μmol/m2/s.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.