Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Advanced-Star Led Bar Full Spectrum Izzósor

Advanced-Star Led Bar Full Spectrum Izzósor

Ezt a terméket eddig 14 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

19 890 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO2746

Termékleírás

Az Advanced-Star már jól bevált márka a kertészeti világítások piacán. LED Bar termékükkel is hozzák a tőlük megszokott színvonalat. A növények teljes életszakaszának végigvilágítására tervezték, full spektrum izzókkal van ellátva.

A minőségi alapanyagoknak és tervezésnek köszönhetően kiválóan alkalmazható komoly kertészetekben is kiegészítő világításként, vagy több egységet együtt használva sátorban, üvegházban. A termesztősátor sarkaiba helyezve jelentősen növelhetjük a hasznosított fényt úgy, hogy közben nem égetjük meg növényeinket, lombjuk pedig dúsabb lesz.

LED világításhoz képest meglepően alacsony ára lehetővé teszi, hogy hobbikertészek is használhassák szobanövényeik, akváriumaik megvilágítására. Mivel ennek a lámpának a fogyasztása is alacsony, ez a beruházás később sem fogja megterhelni a pénztárcánkat.

Mint minden LED lámpa, így ez is kevés hőt termel. Ez kompenzálja a HID izzókhoz képest magasabb árat, hiszen nem kell hűtésre költenünk. Közelebb is helyezhető a növényekhez, nem perzsel (vigyázat, a fénye erős, ezért a levelek bekunkorodhatnak)! Az izzók élettartama jóval hosszabb, ez tovább csökkenti későbbi kiadásainkat.

Az Advanced-Star LED Star előnyei:

  • Beépített tápegység
  • Plug and play! Nem kell szerelni.
  • Széles színskála, teljesen lefedi a növények igényeit.
  • Energiatakarékos
  • Cseppálló
  • Magas PAR sugárzás (fotoszintézishez szükséges)
  • Minimum 50.000 óra élettartam

A termék 3 méretben kapható, az alábbi táblázat szerint:

LED-ek száma

18

27

36

Teljesítmény

33 W

50 W

67 W

Vörös-Kék arány

14:4

21:6

28:8

LED típus

Epistar

Méretek (mm)

550 x 30 x 30

850 x 30 x 30

1150 x 30 x 30

Súly

1,5 kg

1,8 kg

2,1 kg

LED-ek felvett teljesítménye

3W

Feszültség

85-265 V

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.