Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Phytolite PhytoLED GX100 Full Cycle 66W

Phytolite PhytoLED GX100 Full Cycle 66W

Raktáron

84 990 Ft

Termék kód: GRO2227 Videó: Phytolite products

Termékleírás

A „Quantum GX Professional” márkanévvel a Phytolite magasra helyezte a lécet a kertészeti LED világítás piacán. A svéd mérnöki tervezés már önmagában biztosítja előnyét a többi LED lámpához képest.

Egyik fontos tulajdonsága a GX sorozatnak, hogy a LED panelek gyorsan és könnyedén cserélhetők. Ez jelentősen megkönnyíti azon kertészek dolgát, akik nem a szerelgetéssel akarnak bajlódni. Mindemellett fontos kiemelni, hogy ha egy panelt kiveszünk a lámpából, a többi akkor is világítani fog. Ez nem csak azt jelenti, hogy cserélgethetjük a full cycle/vegetative/bloom izzókat, hanem azt is, hogy a későbbi fejlesztésű, hatékonyabb paneleket is bele lehet majd illeszteni. Kapható hozzá „real vision” panel is, ami esztétikus fényt ad: orchidea kertészet kiállításai darabjai fölé, vagy éttermek konyhájában is használható így a termék.

A PhytoLED GX sorozat ismérvei:

  • professzionális LED világítás
  • könnyű, gyors szerelés. Nem kell szétszedni a teljes borítást.
  • bővíthető, fejleszthető és masszív
  • Optikai lencsével ellátva az optimális fényelosztás érdekében: 90 és 120 fokos lencsék
  • „Turbo Cooling System” belső hűtő ventilátorok és bordák, a hosszú élettartam érdekében – extrém körülmények között is
  • minden egységhez 1 év garancia jár, ami 2 évre bővíthető a Phytolite hivatalos weboldalán történő regisztrációval
  • Elkülönített áramellátás: ha az egyik modul váratlanul tönkremegy, a többi nem kap túláramot, és kapcsol ki. Így a növényeinket nem éri sokk, és a hibás panelt biztonságosan cserélhetjük.
  • 50x50 cm-es termőterületre használható

A Phytolite PhytoLED NX sorozatához képest a GX folyamatosan fejleszthető, extra hűtéssel van ellátva, és extra optikai lencsékkel. A GX sorozatban akkora ventilátorok találhatók, amik még a sátor levegőjét is mozgatják egy kicsit. Minőségi elektronikus alkatrészekkel látták el és a teljes egység szétszerelése nélkül cserélhetők az izzók.

LED dióda teljesítmény

3 W

LED várható élettartam

50.000 óra

Üzemi feszültség

220 V AC

Működési hőm.

-20°C/+40°C

Ventilátor átmérő

120mm

Ventilátor élettartam

50.000 óra

Méret

36.5 × 17.5 x 11 cm

Áram

650mA

Súly

3.5 kg

Teljesítmény

66W

LED dióda mennyiség

32

Javasolt term. Terület

50x50cm

PAR 50 cm

263

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.