Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Sanlight 62W / 140W Függeszthető Led Lámpa

Sanlight 62W / 140W Függeszthető Led Lámpa

Válassz kiszerelést

79 990 Ft

Termék kód: GRO2932

Termékleírás

Osztrák gyártmányú csúcsminőségű lámpa, amely már a tervezőasztalon a kertészek igényeit szolgálta. A lámpatest a legmagasabb szinten ötvözi a rendkívül hatékony fénytermelést, a tökéletes fényszabályozást és a passzív hűtést, mindezt kompakt méretekben.

 

A lámpatest a fény széles sugárban szórja, egyenletes megvilágítást biztosít minden növénynek. Fénye nagyon hasonlít a természetes napfényre, emiatt igen jó a színhűsége, tehá nem fogsz egy beteg vagy sárguló levelet egészségesnek látni, és az esetleges kártevőket is időben felfedezheted.

 

Különösen a beltéri növénytermesztésnél fontos nagyon, hogy mekkora hőt termel a lámpa világítás közben. A 2,9 μmol / J, tehát rendkívül magas hatásfokának köszönhetően az energia nagy része fénnyé, és nem hővé alakul, így a zárt helyeket is csak minimális mértékben melegíti fel. Ezzel pedig csökkentheted a hőingadozást, és a hőmérséklet folyamatos szinten tartását is könnyen meg tudod oldani. Ez a ledes lámpa tehát alig fűt, inkább világít, szemben sok hagyományos társával.

 

A több sorban beépített ledeknek és a fényes kúpoknak köszönhetően minimális árnyék fog csak képződni, így a fény a legkisebb levelekhez is eljut. Ezt igen jótékony hatással van a növények fejlődésére.

 

A lámpatest passzív hűtéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy teljes csendben működik, és  karbantartásmentesen üzemeltetheted. A ledeket a beépített trafó működteti, amely a 240 V-os feszültséget 54 V-ra alakítja, emiatt párás környezetben is nagy biztonsággal használhatod, törpefeszültsége nem fenyeget esetleges áramütéssel.

 

Ha zárt helyen kell termesztened, nyilván az a célod, hogy a lehető legnagyobbra növeld az elérhető termés mennyiségét. Mivel ez a lámpa szinte semennyi hőt nem termel, egészen közel helyezheted a növényekhez, így akár - persze növényektől függően - polcrendszerben is gondolkodhatsz, a maximális helykihasználás érdekében. Függesztve használd, elektromosan földelni szükséges

 

Attól viszont nem kell tartanod, hogy az egekbe szökik a villanyszámlád, hiszen igencsak energiatakarékosan működnek ezek a led lámpák. A kisebb, 62 W-os lámpa alig fogyaszt többet egy régi, hagyományos villanykörténél.

 

A tápegység IP67-es védettségű dobozban van, így mindenféle por és pára ellen védett. A led modul védettsége IP40-es, tehát a lámpatest a freccsenő víz ellen védett. Poros helyiségbe azonban nem ajánlott, hiszen az eltömítené a hűtőbordákat.

 

Használatával növelheted:

 • a növények és a termés  egyenletes minőségét
 • a termés mennyiségét
 • a használható terület nagyságát

 

Alkalmazásával csökkentheted:

 • a villanyszámlád
 • a termőhely hőmérsékletét
 • a növények vízfogyasztását (alacsonyabb hőmérséklet = kevesebb pára és kevesebb kiszáradt növény) - ezáltal közvetve, de csökken a vízdíj

 •  

Technikai adatok:

 • működési feszültség: 100 - 240 V
 • kibocsátott fény hulllámhossza: 400-760 nm
 • ledek élettartama: 80 000 h
 • megengedett környezeti hőmérséklet: 5-40 °C
 • méretek:
  • 62 W-os lámpa: 450x75x45 mm,
  • 140 W-os lámpa: 980x75x45 mm

 

A képeken látható függesztő elem nem része a lámpatestnek, azt külön, csak rendelésre szerezzük be.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.