Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
UBIE zsebvaporizátor

UBIE zsebvaporizátor

Raktáron

6 990 Ft

Termék kód: HED0398

Termékleírás

UBIE mini üveg zsebvaporizer. Az Ubie vaporizátor a vapbong olcsó megfelelője azok számára, akik ugyanazért a vaporizer-élményért kevesebbet szeretnének fizetni.

Elképesztően kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhová kényelmesen magaddal vihesd, ugyanakkor minősége garantálja, hogy mindig egy teljesértékű vaporizátor társaságát élvezd.

Használati utasítás: Szedd szét a kis pipát 2 darabra, majd a nagyobbik részt töltsd meg a vaporizálni kívánt dohánnyal vagy gyógynövénnyel. Helyezd vissza a kis szájrészt, majd óvatosan melegítsd a pipa végét öngyújtóval, ügyelve arra, hogy a láng semmiképpen se érjen hozzá az üveghez. A meleg levegő mozgása a vapoban megakadályozza, hogy a dohány vagy gyógynövény begyulladjon, mégis kiengedje értékes hatóanyagait. A szájrészt megszívva tudod belélegezni a keletkezett hatóanyagdús gőzt.

Vigyázat, semmiképp se érintsd meg a felforrósodott üveget!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.