Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Vapbong Vaporizátor

Vapbong Vaporizátor

Termék kód: HED0399

Nincs Raktáron

13 990 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

A Vapbong kifutó termék, már nem gyátják, így nem is lesz több készleten, ám aggodalomra semmi ok, megérkezett webshopunkba a tökéletesített változata, a VAPONIC, mely a Vapbong hűséges rajongóinak is biztosan elnyeri tetszését. 

Égéstere nagyobb, és egyéb finomítások is történtek rajta, mellyel méltó utódja lesz a közkedvelt Vapbongnak.

A VAPONIC-ot megvásárolhatja webshopunkban, ha ERRE A LINKRE kattint.

A vapbong egy zseniális találmány, mely a vaporizátorok előnyeit sikeresen ötvözi a pipák egyszerűségével. Méret, hordozhatóság, egyszerű kezelhetőség, tisztíthatóság stb. szempontjábol tökéletesen illik az elit kategóriás pipák sorába, ám ezeknél sokkal többet tud! A vapbong valójában egy vaporizátor, amely a legegyszerűbb elven működik. Mégis, az átgondolt kialakításnak köszönhetően könnyedén veszi fel a versenyt nagytestvéreivel.

Ahogy minden jól működő vaporizátor, ez is a gyógynövény hatóanyagainak elpárologtatására alapszik. Ahelyett, hogy a szárazanyag égéshőjét használja a különböző alkaloidok és aromák kigőzölésére, külső hőforrást alkalmaz. Így kevesebb károsanyag (szénmonoxid, kátrány, karcinogének) kerül a szervezetbe. Aki látott már vaporizálásból visszamaradt szárazanyagot, tudja miről van szó!

A vapbog használata nagyon egyszerű. A belső üveg részbe betöltve a gyógynövényt indulhat is a párologtatás! Ehhez nem kell más, csak egy öngyújtót meggyújtani és a vapbongnak azt a részét melegíteni, ahol a szárazanyag van. Az üveg szerkezetnek köszönhetően jól látszik, ahogy megtelik gőzzel az edény. Ekkor, természetesen a legnagyobb eleganciával, szippantsunk egy jó mélyet a szájrészen át.

A vapbong dobozában cserealkatrészek és tisztítófelszerelés is található. 

Ha utazgatásai alatt sem tud lemondani a gyógynövény vaporizálásról, vagy csak a dohányzásnak egy egészségesebb alternatíváját keresi, akkor ez az ön terméke!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.