Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Vaponic Vaporizátor

Vaponic Vaporizátor

Ezt a terméket eddig 96 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

11 990 Ft

Termék kód: HED0924

Termékleírás

A Vaponic vaporizátor a közkedvelt Vapbong tökéletesített, továbbfejlesztett változata, mégis hasonlóan jó áron vásárolhatja meg nálunk.

A Vaponic egy megbízható és átgondolt kialakítású hordozható vaporizátor. A szabadalmaztatott, hőáramláson alapuló, dupla légáramlatos vaporizáló rendszere biztosítja, hogy kihűlt, erős, és jó ízű gyógynövény- vagy dohánygőzt lélegezhessen be. Nincs közvetlen összeköttetés a hevítő láng és a belélegzett levegő között. Mindezeknek és a kiváló minőségű felhasznált anyagoknak (Hőálló boroszilikát üveg, rozsdamentes acél és orvosi szilikon) köszönhető, hogy a belélegzett gőz különlegesen tiszta és egészséges marad.

A Vaponic vaporizátor Európai gyártmány, mely szigorú követelményeknek megfelelően készül. Le lesz nyűgözve a hatékonysága és könnyű kezelhetősége miatt.

A vaporizálás a dohányzás egészséges alternatívája, mellyel elkerülhető a növényi részek égése által termelődő karcinogének belélegzése. A hevítéssel elérhető, hogy a dohány  a gyulladáspont alatt maradjon, ám hatóanyagai a hő hatására felforrjanak és gőzzé váljanak. Az így képződő gőz mentes az égéssel járó füsttől és az abban található káros anyagoktól, csupán a dohány, vagy az inhalálni kívánt gyógynövény tiszta hatóanyagait tartalmazza.

A termékre a gyártó két év teljes körű garanciát vállal, melyet a vásárlónak a gyártó felé kell érvényesítenie.

A Vaponic tartozékairól és használatáról tekintse meg az alábbi videókat:

 

Vélemények

Nagyon jó cucc ,de az a vihar öngyújtó kell hozzá simával nehézkes;)
Agyba megy egyből és leültet:D...

tovább

jó cucc, könnyű használni, mobil, és még diszkrét is. na meg egyből agyba megy :D

tovább

Könnyű használat, kis térfogat.
Meg vagyok vele elégedve.

tovább

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.