Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Six shooter fém pipa 12,5 cm

Six shooter fém pipa 12,5 cm

Raktáron

5 790 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED1649 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

A pipáknak rendesen két része van: egy égéstér, ahol a dohány, a különböző szárítmányok, vagy a gyógynövények elégnek, és egy szárrész, ahol a füst lehűl, mielőtt az ember szájába kerül.

Ennek a pipának a szára kiváló minőségű repülőgép alumíniumból készült, ez a rész felel a még jobb hűtésért. Egy ügyeskezű pipázó kezében ez a pipa hűvös, aromás füstöt biztosít.

Feje CNC-zett sárgarézből és rozsdamentes acélból gyártott, kialakítása a klasszikus revolverek tölténytárát idézi. A fejben található 6db tárolót könnyedén töltheti, és ha az egyik kiürülne, egy egyszerű fordítással máris folytathatja a pipázást.  A tárolókba akár hatféle füstölnivalót is tehet, ízük nem fog keveredni a forgó tárnak köszönhetően. 

A fejben található imbuszfejű csavar kicsavarható, így tisztán tartása még egyszerűbb és nem kell félni, hogy bármilyen piszok megragad benne.

Jól megépített darab, amely hamarosan nagy kedvence lesz!

A pipa összesen 125mm hosszú, feje 38mm átmérőjű.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.