Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Agrolite MH
Agrolite MH

Agrolite MH

Ezt a terméket eddig 38 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

9 990 Ft

Termék kód: GRO0766

Termékleírás

 

Az Agrolite megbízható minőséget és széles választékot biztosít beltéri termesztők számára. Mind termőföldes, mind hidroponikus termesztéshez egyaránt használhatod ezt a fémhalogén izzót, legyen szó akár anyanövényről, akár palántákról.

 

Színképe a kékbe tolódik el, így kitűnően alkalmas a növekedési szakaszban, fénye erősebbé és tömöttebbé teszi a növényeket. Főleg kis termesztési területeken hasznos, ahol más fényforrások túl magas növényeket eredményeznek.

 

Tipp: ezeket az izzókat sose érintsd meg szabad kézzel, mert a bőr olajtartalma nem csak az izzó élettartamát rövidítheti, de a hő hatására és az olajos felület miatt akár szét is robbanhat az izzó búrája!

 

Technikai adatok:

  • színhőmérséklet: 4000°K
  • élettartam: 15000 óra
  • fejelés: E40

 

Az MH izzóink csak trafóval használhatók. Trafóinkat IDE KATINTVA tudod megvásárolni.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.