Loading...
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
No Mercy Supply Bacterial

No Mercy Supply Bacterial

Termék kód: GRO0918

liter:

6 690 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés

Termékleírás

Ezzel a termékkel egy liofilizált baktériumkultúra birtokába juthat. Oldja fel vízben és hagyja állni 24 órát, amíg a baktériumok milliárdjai kifejlődnek. Ezek a mikroorganizmusok elengedhetetlenek a talajbéli élet számára, kiemelve a növényeket. Enzimjeikkel ezek a mikroorganizmusok a szerves hulladékokat a növény számára fogyasztható tápanyaggá alakítja.

A Bakterialt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a termőközegnek legjobb körülményeket lehessen létrhozni rekord idő alatt. Ezen felül a kifejlődött mikroorganizmusok nitrifikáló baktériumok amelyek felemésztik a hulladékot és csökkentik a közeg átmosásának szükségét.

Amennyiben gombaölőszert kényszerült alkalmazni a közegén, a Bacterial a megfelelő termék a termesztői környezet visszaállítására. A Bacterial használata után röviddel ne használjon gombaölőket, mert a növény számára oly fontos mikroorganizmusok elpusztulnának.

A Bacterial mikroorganizmusai egyaránt használhatóak hidropónikus és szerves rendszerekben. Továbbá praktikus a kókuszrost és kőzetgyapot tisztítására is.

Használat hidropónikus rendszerekhez

A bacterialnak megközelítőleg 24 órára van szüksége, hogy a maximális (miliárdok) baktériummennyiséget létrehozza. Akár egyből a tápanyagtartályba is teheti, de a baktériumkultúrát akár külön, egy 10l-es edényt használva is létrehozhatja pH 5,7-8,0 mellett szobahőmérsékleten; később, 24 óra elteltével beleöntve a tartályba. Mennyiségre elegendő egy vagy két kávéskanálnyi, habár a túladagolásnek nincsenek káros hatásai.

Az öntözési folyamat nem követel változtatásokat, a Bacterialt emellett mármikor használható, ha szükséges. A Bacterial egy hetes folyamatos használata nyújta a legjobb eredményeket. Ez idő alatt fordítson figyelmet a konténer szűrőjére, mert a régebbi öntözőrendszerek eltömődhetnek a talajmaradványoktól, amelyben a liofilizált baktériumok a szárítás előtt éltek. Ezen probléma megoldásaként lehetséges - többek között - egy nylonharisnyába tölteni a Bacterialt, és úgy lógatni a tápoldattartályba.

Szerves közegekhez használata

A leggyakrabban használt módszer (és a legegyszerűbb) a Bacterial permetvízhez keverése. Elegendő egy vagy két kávéskanálnyi ebből a termékből egy vödör vízbe (pH6,2-7), majd 24 órás pihentetés után használható. A talajjal akár el is keverhetőek a liofilizált baktériumok. A legjobb eredményt egyhetes használat hozza.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.