Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Oxy Plus (H2O2) 17,5%
Oxy Plus (H2O2) 17,5%

Oxy Plus (H2O2) 17,5%

Válassz kiszerelést

1 250 Ft

Nincs Raktáron
Előrendelés
Termék kód: GRO1590

Termékleírás

Essentials Oxy Plus 17,5 %

A hidrogén-peroxid egy olyan anyag, mely elengedhetetlen az élethez, mivel részt vesz a növények és állatok anyagcsere folyamataiban. Ha a tápoldathoz keverjük, hamar tiszta vízzé bonlik el, az extra oxigént pedig leadja az oldatba, ahol a gyökérzet olyan könnyedén fel tudja venni, ahogy a tápoldat összetevőit.

Az Oxy Plus oldat bármilyen nem-organikus tápoldathoz hozzákeverhető, hogy növeljük annak oxigéntartalmát. Ez elősegíti a fotoszintézist, ami erőteljesebb, egészségesebb növényeket eredményez.

Az Oxy Plus a két termesztési ciklus közt a termesztőrendszerek és eszközök tisztítására is alkalmas. Ugyanakkor nem ajánlott jótékony baktériumokkal együtt használni.

  • Az Oxy Plus eltávolítja a klórt, és a vízben ragadt növényvédő vagy kártevőírtó szereket.
  • A termőközeghez adva elősegíti a gyors gyökérnövekedést a palántáknál.
  • Megnöveli az oxigénszintet a hirdopónikus rendszerekhez adva.
  • Az Oxy Plus hatékonyan irtja ki a káros baktériumokat és kórokozókat. Ideális a szüret utáni tisztításhoz. Továbbá elősegíti az organikus anyagok lebomlását az eszközökön, pipettákon, termőközegeken, illetve tárolókon.

Tárolja hűtőben vagy száraz, hűvös helyen!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.