Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
ADWA digitális pH monitor
ADWA digitális pH monitor

ADWA digitális pH monitor

Raktáron

28 400 Ft

Termék kód: GRO1015

Termékleírás

A növénytermesztésnél elengedhetetlen a megfelelő kémhatás beállítása. A termesztett növény igényeihez igazodunk, hogy a legjobb tápanyagfelvételt érjük el, míg kártevők, gombák, nemkívánatos növények megjelenése is elkerülhető a pH ügyes kalibrálásával. Nagyon fontos tudni, hogy a használt tápoldat kémhatása a bekeveréstől számítva az idő múlásával és a hőmérséklettel együtt változik.

Az ADWA felső kategóriás termékeket biztosít a kémhatás mérésére. Ezzel a mérőberendezéssel folyamatosan figyelemmel követheti a tápoldat vagy közeg aktuális pH értékét. A zselétöltött pH elektróda cserélhető, és kifejezetten a kertészek igényeihez alakították ki.
A nyitott beömlő rendszer nagyobb eltömődés elleni védelmet biztosít, mely meghosszabbítja a mérőfej élettartamát.

  • Mérési tartomány: pH 0,0 - 14,0
  • Felbontás: pH 0,1
  • pontosság: pH +/- 0,2
  • Automatikus hőmérsékletkompenzáció

 

FIGYELEM!

Soha ne merítse a szondát nagy koncentrációjú savba vagy lúgba! (Pl higítatlan pH mínusz folyadék)

Soha ne teszteljen a készülékkel forró folyadékot, mert az károsíthatja a szondát!

A szondában található esetleges buborékot okozhatja az is, ha magas hőmérsékletnek volt kitéve a szonda. A légbuborék önmagában nem okoz problémát, ugyanis méréskor felfelé száll, így távol marad az érzékelő résztől.

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

ADWA digitális pH monitor ADWA digitális pH monitor
Ft28 400 Ft Raktáron
Az ADWA felső kategóriás termékeket biztosít a kémhatás mérésére. Ezzel a mérőberendezéssel folyamatosan figyelemmel követheti a tápoldat vagy közeg aktuális pH értékét. A zselétöltött pH elektróda cserélhető, és kifejezetten a kertészek igényeihez alakították ki. GRO1015