Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Aquatek Digitális TDS Mérő

Aquatek Digitális TDS Mérő

Raktáron

9 790 Ft

Termék kód: GRO2936

Termékleírás

 

Kényelmes méretű, akár zsebben is hordható, a víz vezetőképességének mérésére kifejlesztett eszköz, amellyel egyben hőmérsékletet is mérhetsz.

 

A víz vezetőképességének értékét azért fontos ismerned, mert ez határozza meg, hogy mennyire kemény az a víz, amit használsz. Megmérve a TDS értéket mg/l-ben vagy ppm-ben és elosztva 10-re, megkapjuk a keménységi fokot a vizünkben.

 

Digitális kijelzőjén 2%-os pontossággal olvashatod le a mért értéket, és akár 0-50°C közötti hőmérsékleti tartományban is használhatod.

 

Ez a TDS mérő 0-999 ppm között mér, ami azt jelenti, hogy 0-999 mg/l méréshatáron belül használható. Mérheted vele a különböző ásványi anyagok, sók vagy fémek jelenlétét az öntözővízben. 

 

Hold funkcióval is rendelkezik, tehát a mért értéket eltárolhatod, és egy későbbi mérés alkalmával összevetheted az értékeket, így figyelemmel kísérheted a víz minőségének változását. 

 

10 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, így kímélve a 2 db 1,5 V-os gombelemet. 

 

Tulajdonságai:

  • a háza anyaga: ABS műanyag
  • méretei: 155x31x23 mm
  • súlya: 75 g

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.