Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Growth Technology pH kalibráló folyadék 7.01
Growth Technology pH kalibráló folyadék 7.01

Growth Technology pH kalibráló folyadék 7.01

Raktáron

3 190 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO3935 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

Growth Technology pH kalibráló folyadék 7.01 elengedhetetlen a pH mérő pontos beállításához. Mivel a mérési pontosság biztosításához elengedhetetlen a pontos kalibráló oldatok használata, fontos, hogy az oldat ne szennyeződjön. A pH kalibráló oldat a pH mérő műszerekhez szükséges.

Használat
Érdemes két edényt használni a kalibráláshoz. Mindkettőbe ugyanolyan értékű kalibráló oldatot kell tölteni, de az első edény csak a szonda leöblítésére szolgál, a tényleges kalibrálást a második edényben kell elvégezni a már leöblített szondával. A kalibráláshoz mindig friss oldatot használjunk - ez az egyszeri kalibrálásra szolgáló tasakos oldatokkal biztosítható.
 
Ügyeljen, hogy ne kerüljön szembe és bőrre! Gyermekek elől tartsa elzárva! Használat előtt alaposan rázza fel! Az optimális minőség megőrzése céljából tárolja 7 - 30 oC között.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.