Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Milwaukee EC 12880 uS/cm kalibráló folyadék

Milwaukee EC 12880 uS/cm kalibráló folyadék

Ezt a terméket eddig 9 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

390 Ft

Termék kód: GRO1145

Termékleírás

Háztartási és kertészeti EC-mérők (vezetőképességet mérők) kalibrálásához, beállításához használható oldat. 20ml-es és 230ml-es kiszerelésben kapható.

 

Az EC-mérőket használják mezőgazdaságban, kertészetekben, de a víz tisztaságának megállapítására is alkalmasak, pl. akvarisztikában.

 

EC = 12880 uS/cm = 12,88 mS/cm

 

Használata:

A mérőket a gyártók általában még a gyárban bekalibrálják, de a gyári beállítás az idő múlásával elállítódhat. Ezért a mérések előtt kalibrálni kell a műszert. Ehhez ezt az oldatot kell használni.

Először is a műszer elektródáját érdemes sótlan RO vízzel leöblíteni. Ezután meg kell mérni ennek a folyadéknak az EC értékét a műszerével, így láthatja, hogy mennyire mér pontosan. Ha nagyobb az eltérés értéke, mint a műszer pontossága, akkor azt be kell állítani az oldat segítségével.

A kalibrálást, betanítást a kalibráló gomb lenyomásával tudja elindítani, ilyenkor a műszer megméri az oldat értékét, jelzi, ha befejezte a mérést és elmenti a saját memóriájába. Ezután automatikusan átlép a mérési menübe.

Ezután már jóval pontosabban fog mérni, de 1-2% eltérés még elfogadható érték lehet.

Használható TDS mérőkhöz is.

 

A kalibrálás gyakorisága függ a mérések gyakoriságától, a vizsgált minták típusától, az elektróda állapotától és az elvárt pontosságtól, de általában elég hetente egyszer.

 

Az alábbi, nálunk kapható típusok is kalibrálhatók vele:

 

Aquatek Digitális EC Mérő
 
Milwaukee CD611 EC Teszter
 
Milwaukee EC60 Vezetőképesség, TDS és Hőmérséklet Teszter
 
Adwa AD31 EC Mérő
 
Aquatek Nagy Pontosságú Digitális EC Mérő
 
Milwaukee MW302 EC Teszter

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.