Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Plagron Bat Guano
Plagron Bat Guano

Plagron Bat Guano

Ezt a terméket eddig 10 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést
Termék kód: GRO1767

Termékleírás

A Plagron Bat Guano tulajdonképpen kiváló minőségű, magas tápanyagtartalmú denevérürülék. A Plagron Bat Guano egy kiegyensúlyozott, erős, szerves trágya, mely lassan felszabaduló anyagainak, és foszfor-gazdagságának köszönhetően kiváló tápanyag növényeinek.

A Plagron Bat Guanot a kezdetektől a termőföldhöz adva segít a növények erős és egészséges fejlődésében, gyökereinek megerősödésében. A Plagron Bat Guano legnagyobb előnye mégis a kiemelkedően magas foszfortartalma, mely a növények virágzási szakaszában szabadul fel , és segít erős, egészséges, nagy virágokat és gazdag termést hozni.

Az organikus tápanyagok magas koncentrációban vannak jelen a Plagron Bat Guanoban, ami azért is hasznos, mert sokkal kevesebb utólagos tápoldatozásra van szükség, amivel idős és pénzt takaríthat meg, nem beszélve arról, hogy növényei mégis kicsattanóan egészségesek lesznek, kiemelkedően magas terméshozammal.

Használata:

Keverjen 1 liter Plagron Bat Guano denevértrágyát 20 liter termőföldhöz.

Keverjen 5 liter Plagron bat Guanot 100 liter termőföldhöz.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.