Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Eazy Plug kókusz magvetőkocka (50 db / 100 db)

Eazy Plug kókusz magvetőkocka (50 db / 100 db)

Válassz kiszerelést
50 db/cs4 990 Ft
100 db/cs7 990 Ft

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

4 990 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GRO2710 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén
Gyártó honlapja

Termékleírás

Az Eazy Plug kókusz magvetőkocka (50 db / 100 db) alkalmazható beltéri és kültéri talajban, hidroponikus rendszerekben, mélyvízi tenyészetben és száraz hidroponikában. Ideális környezetet teremt és így nagyon gyors és erőteljes gyökeresedést és csírázást tesz lehetővé. A magvetőkocka mérete: 3,5 x 3,5 x 3,0 cm.

Az Eazy Plug magvetőkockák szerves anyagaival és speciális kötési módukkal előre meghatározott pH-értéket és EC-értéket, valamint rögzített levegő-víz arányt tartalmaznak, használatuk pedig nagyon egyszerű. Mivel a kocka le tudja engedni a felesleges vizet, így elkerülhető a túlöntözés.

Főbb jellemtők

  • önszabályozó
  • könnyen kontrollálható
  • levegős metszés a gyökérnövekedés érdekében
  • fokozatos szárazabb termesztésre alkalmas
  • kompatibilis: minden ismert termesztőközeggel (pl. kőzetgyapot, kókuszrost, fekete-fehér tőzeg, kerti talaj, cserepes talaj, talaj nélküli keverékek, stb.)

Használata

  • 1. lépés: nedvesítse meg az Eazy Plug magvetőkockát

Hagyja, hogy az Eazy Plugs teljesen felszívja a vizet, amelynek pH -ja 5,8. Hagyja, hogy kifolyjon a felesleges víz. Ne préselje ki vagy szárítsa meg a kockákat. A kockák önszabályozóak, és csak az optimális nedvességszinthez és az optimális levegő-víz arányhoz szükséges vizet tartják magukban.

  • 2. lépés: vágás

Vágjon átlósan 45 fokos szögben, közvetlenül a csomópont vagy a szár duzzanata alatt, ügyelve arra, hogy legalább 3 csomópontot tartson a metszéspontja felett. Pár levél kivételével távolítsa el az összeset. Kaparja le a külső réteg egy részét a vágás alján, de ne mindenhol. Vágja le a maradék nagy levelek tetejének harmadát.

 

50 db/cs4 990 Ft
100 db/cs7 990 Ft

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.