Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Nutriculture X-Stream Heat Fűthető Propagátor

Nutriculture X-Stream Heat Fűthető Propagátor

Ezt a terméket eddig 13 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

24 500 Ft

Termék kód: GRO1758 Videó: X-Stream Propagation

Termékleírás

A Nutriculture X-stream Heat propagátorok beépített fűtéssel rendelkeznek, ami állandó 28 fokos hőmérsékletet biztosít, így ideális a palántaneveléshez

Megvásárolható a Nutriculture X-stream Heat alapmodell is, de hőfokszabályzóval (original thermoset) ellátott szettben is kapható!

Nutriculture X-Stream Heat fűthető propagátor

vagy

Nutriculture X-Stream Heat fűthető propagátor és Thermoset hőfokszabályzó  

Ellentétben az átlagos fűthető propagátorokkal, a Nutriculture X-Stream Heat propagátorok egyenletesen, hideg területek nélkül oszlatják el a hőt. A propagátor tetején található szellőzőnyílások elősegítik a kívánt páratartalom könnyebb beállítását. A propagátor automatikusan 28 Celsiusfokos hőmérsékletet biztosít, ami a legideálisabb a csíráztatás és a fiatal palánták számára. 

A Nutriculture X-Stream Heat fűthető propagátorok két szabvány méretben kaphatók. A kicsi méreteit úgy alakították ki, hogy éppen belefér 1 db 150 db-os Grodan SBS tálca. A nagyméretű X-Stream Heat pontosan háromszor ekkora, azaz 3 tálca Grodan fér el benne.

típus

cikkszám

méret

Kicsi (Small)

ZI201E

61 x 42 x 27 cm

Nagy (Large)

ZI401E

110,5 x 58,5 x 28 cm

 

Az X-Stream Heat propagátorok maximálisan személyre és egyéni igényekre szabhatók a thermoset hőfokszabályzó használatával. Ugyan a hőfokszabályzó külön is megvásárolható, szettben most hatalmas kedvezménnyel juthatsz hozzá!  

Miért válaszd a Nutriculture X-Stream Heat propagátort?

  • Nincsenek hideg foltok és hőveszteség
  • Az X-Stream heat fedele megőrzi a páratartalmat.
  • Tökéletesen illenek bele a Grodan SBS kockák
  • Könnyű használni

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.