Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Lightwave T5 Fénycsöves Reflektor + Armatúra

Lightwave T5 Fénycsöves Reflektor + Armatúra

Válassz kiszerelést

25 990 Ft

Termék kód: GRO1693

Termékleírás

Nagy teljesítményű, mégis energiatakarékos, T5-ös, vékony fénycsövekkel szerelt, fehér házú armatúra.  A fénycsövek a csomag részei, a termékkel együtt szállítjuk. 6500K-es, kékes fényű fénycső van a lámpában, amely a növekedési időszaknak kedvez.

 

Általában a növények vagy a propagátorok fölé, vízszintesen szerelik fel, akár mennyezetre, akár befüggesztve. Közvetlenül fára nem javasoljuk szerelni, a fénycsövek hőleadása miatt.

 

Nem csak vízszintesen, hanem tetszőleges szögben felszerelhető. A mellékelt fénycsövek természetesen cserélhetők, és nálunk megvásárolhatóak ITT. Többféle fényű csövet is tehet a lámpába, attól függően, hogy mi a célja, a növekedést vagy a virágzást szeretné elősegíteni. Ha a virágzásnak szeretne kedvezni, akkor melegfehér, 2700-3000K-es fénycsöveket tegyen a lámpába.

 

Ha növekedést szeretne elérni, a lámpát legalább 600mm-re helyezze el a növényektől a növekedés miatt. Ha a virágzásnak szeretne kedvezni, akkor a lámpát helyezheti közelebb is.

 

A lámpában lévő fényterelő alumínium lemez az optimális fényelosztást biztosítja. Elektronikus előtét alakítja át a 230V-ot 5V-ra, ezáltal káprázásmentes fényt ad, és sokkal halkabb, könnyebb is a lámpa. A meghibásodás esélye is kisebb, mint a régi, vasmagos előtétek esetében. Tehát ritkábban kell cserélni, és a fény is egyenletesebb, nem vibrál. Fénycső gyújtó szintén nincs a lámpában, ezáltal még egy olyan alkatrésszel kevesebb, ami meghibásodhat. 

 

Fényereje nem szabályozható. Ha mégis szeretné szabályozni a fényét, az előtétet kell kicserélni, de ez a garancia elvesztésével jár.

 

Háztartási időkapcsoló és ipari környezetbe szánt időzítő is használható a lámpához, de mint a fénycsöves lámpák általában, a túl sűrű kapcsolgatást „nem szereti”, hiszen ez a fénycsövek idő előtti elöregedéséhez vezet. Ezért az a legjobb, ha úgy állítja be az időkapcsolót, hogy naponta egyszer kapcsolja be majd egyszer ki a lámpát. Ha ezt a megoldást választja, akkor a lámpát villás dugóval az időkapcsolóra kell dugni.  

 

A termékhez ajánljunk:

Rope Ratchet akasztó az egyszerű és gyors függesztéshez

 

Technikai adatok:

Típus Fogyasztás Fénycsövek Fényerő Méretek
 LW 22 48 W 2db 24W-os 3300 lm 600 x 230 x 60 mm
 LW 24 96 W 4db 24W-os 6600 lm 600 x 370 x 60 mm
 LW 44 216 W 4db 54W-os 16600 lm 1190 x 370 x 60 mm
 LW 48 432 W 8db 54W-os 33200 lm 1190 x 640 x 60 mm

 

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.