Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kínai Prémium GABA Oolong tea

Kínai Prémium GABA Oolong tea

Válassz kiszerelést
50 g9.34EUR

A vásárolni kívánt kiszerelés/változat a fenti választó segítségével választható ki, és vásárolható meg.

9.34EUR

Nincs Raktáron
Előrendelés
 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HER0489/1 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.

Termékleírás

A GABA teáról általánosságban:
 

A GABA teát a Japán Élelmiszer és Tea Kutató Intézet Dr. Tsushida által irányított csoport fedezte fel még 1987-ben. A tudós csoport a zöldségek tartósításával kapcsolatosan kutatott új módszerek után, és ennek kapcsán megvizsgálták, hogyan lehet a frissen leszedett tea levelek fermentáció, illetve feldolgozás előtti tárolási idejét megnövelni. Különböző oxigén szegény tárolási módszereket találtak ki, majd megvizsgálták a zöld tea szabad aminosav tartalmát és arra jutottak, hogy a tea GABA tartalma 8,9, szeresére növekedett.

dr. Tsuchida Tojiro tehát felfedezte, hogy ha a tealeveleket 6-10 órán át folyamatosan nitrogén gáznak teszi ki, akkor megnövekszik bennük a GABA tartalom. 

 

Mi az a GABA?
A GABA (Gamma-aminosav) egy aminosav, illetve egy neurotranszmitter, azaz ingerület átvivő anyag. A GABA az agy elsődleges védelmi rendszereinek inger-közvetítője, feladata pedig a glutamát szint szabályozása a szervezetben.

Miben segíthet a GABA?
Pozitívan segíti, illetve kiegyensúlyozottabbá teszi az alvásciklusokat, támogatja a normális bioritmus beállítását és jótékony hatással van a vérnyomásra.

 

A Kínai Prémium GABA Oolong tea származási helye
 

Fujian (magyarul: Fucsien) a Kínai Népköztársaság délkeleti partjainál fekvő tartománya (Magasan fekvő, sziklás terület). Északon Csöcsiang, nyugaton Csianghszi, délen Kuangtung tartomány, keleten pedig a Tajvani-szoros határolja. Tartományi székhelye és legnagyobb városa Fucsou.
 

A Kínai Prémium GABA Oolong tea kivonatának íze és kinézete
 

Ez a GABA Oolong tea ritkaságnak számít. Kellemes csokoládés, karamellás, édes íz jellemzi, és magas GABA (gamma-aminovajsav) tartalom.

Ennek a teának az áztatás után arany, narancssárga színe lesz, kellemes csokoládés, karamelles ízzel párosulva. 
 

A Kínai Prémium GABA Oolong tea felhasználása, elkészítése
 

Egy teáskanálnyi Kínai Prémium GABA Oolong teát önts le 1,5-2 dl vízzel (80-90C), és hagyd maximum 5 percig ázni. A tea 2-3x is felönthető, érdemes a víz hőmérsékletét és a felöntés időtartamát felöntésenként emelni.

 

50 g9.34EUR

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.