Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Mulungu (Erythrina mulungu) Prémium Darált Kéreg

Mulungu (Erythrina mulungu) Prémium Darált Kéreg

Válassz kiszerelést

2 450 Ft

Termék kód: HER0073/2

Termékleírás

A Mulungu Brazíliában őshonos fafajta, melyet díszfaként is előszeretettel ültetnek látványos virágzata miatt. Az európai klímát nem bírja. 10-20 m magasra is megnő, tavasszal az egész növény bíborvörös virágokba burkolózik. A virágokat madarak porozzák be. A fát a helyiek „korallvirágú”-nak is nevezik, mivel színe a narancsvörös korallokéra emlékeztet. Az amazóniai őserdő brazil részén a leggyakoribb, de helyenként megtalálható Peruban is.

Fő hatóanyagai olyan alkaloidok, mint az erythravine, és annak egyik változata, a 11-alfa-hidroxi-erythravine. A fakéreg a tetrahidrokinolinok egész sokaságát tartalmazza. Találhatók még benne polifenolos antioxidánsok, cseranyagok, és keserűglikozidák.

A piacon megtalálható legjobb minőségű durvára darált Mulungu kérget kínáljuk.

 

A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Mulungu (Erythrina mulungu) Prémium Darált Kéreg Mulungu (Erythrina mulungu) Prémium Darált Kéreg
Ft2 450 Ft Raktáron
A Mulungu Brazíliában őshonos fafajta, melyet díszfaként is előszeretettel ültetnek látványos virágzata miatt. HER0073/2