Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml
Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml

Rush Aroma Poppers Super Rush 10 ml

Raktáron

3 000 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: HED1593 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Megérkeztek üzleteinkbe az eredeti és utánozhatatlan Poppers Super Rush aromák.

Az egyik legismertebb aroma a világon a Poppers Super Rush, mely Pentyl nitritet tartalmaz. A piacon kapható egyéb rush termékkel ellentétben, amik más alkyl-nitriteket tartalmaznak, a Super Rush aromája az egyik legintenzívebb. Mindez annak köszönhető, hogy a Poppers Super Rush aroma a világhírű, "régi" rush közvetlen utódja, és megőrizte a népszerű előd minden előnyét!
A Poppers Super Rush hosszan tartó érzéki feszültséggel tölti meg a levegőt, és segít oxigéndús vért juttatni az agyba, ezáltal fokozva az érzéki örömöket.

Hatóanyag
Amyl nitrite

A Rush aromát csak nyílt helyiségben használd. Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat. A Rush aroma fokozottan tűzveszélyes, használata közben ne dohányozz, és ne használj a közelében nyílt lángot. Ha azt szeretnéd, hogy gyorsabban párologjon, akkor öntheted a párologtatóba is, de véletlenül se gyújts alá! Ne használd ha keringési problémád van, illetve, ha valamilyen gyógyszert szedsz. Ha a bőrödre került, szemedbe fröccsent, vagy lenyeltél belőle, azonnal öblítsd le/ki bő vízzel és fordulj orvoshoz!

Óvakodjon a kétes eredetű hamis aromáktól. A nálunk kínált aromák maximális biztonsággal használhatóak, ellenőrzött hivatalos importőr terméke.

Nem emberi fogyasztásra! Kizárólag aromaterápiás célra! Gyermekektől elzárva tartandó!

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.