Loading...
HUF EUR
 SimplePay INFO
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Kezdő HPS Grow Box szett 600W / 120x120x200
Kezdő HPS Grow Box szett 600W / 120x120x200

Kezdő HPS Grow Box szett 600W / 120x120x200

Raktáron

167 764 Ft

 A termék ára eltérhet a boltjainkban elérhető termék árától.
Termék kód: GYSZ0016 Garancia: Jogszabály szerint, ársávos* A webshopon látható készlet, nem egyezik meg a
boltjaink készletével.

A boltjaink készletről érdeklődjön telefonon, boltjaink
elérhetőségei itt találhatóak.
Várhatóan ekkor kapod meg, ha reggel 10 óráig megrendeled GLS házhozszállítással: 2024. March 29.
*Utánvétes megrendelés esetén

Termékleírás

Komplett, szakértők által összeállított növénynevelő szett, amely minden kezdő növénytermesztő számára kész segítséget nyújt az induláshoz. A szettben szereplő termékek ára egyesével vásárolva összesen 197.370 Ft értékű.

Főbb jellemzők:

  • komplett szett
  • az induláshoz már csak maga a termesztendő növény kell, föld és tápoldat
  • szakértők által, a legnagyobb gondossággal összeállítva
  • szettben megvásárolva kedvezményesebb áron állítható össze, mint tételesen

A szett tartalma:

A Secret Jardin egyszerre jelenti a kiváló minőséget, ugyanakkor a megfizethető árat. Erős vázszerkezetű, tartós, min. 98%-os fényvisszaverő képességű anyagból készült izolációs sátrai sokféle méretben, felszerelésben és kialakításban kaphatók, így hobbikertészek és profik számára is ideális választás.
A Secret Jardin Hydro Shoot család belépő szintű a növénytermesztő sátrak között. Kis méretének és alacsony árának köszönhetően a Hydro Shoot sorozat egyértelműen a legjobb választás azon kertészek számára, akik kevesebb hellyel és alacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek.
A trafók segítségével lehet működtetni a nagy intenzitású kisüléssel (high intensity discharge -HID) működő égőket és lámpákat. Válaszható teljesítmény-leadással rendelkeznek, hogy optimalizálni lehessen a szükséges fényerőt és fogyasztást. Fontos, hogy az égő és a transzformátor is dimmelhető legyen a precíz és biztonságos használat érdekében. A trafók általában használhatóak HPS és MH égőkkel egyaránt.
Sárgás fényű Sylvania Grolux HPS lámpa. Elősegíti a növények fotoszintézisét. A javított külső búraszerkezetnek köszönhetően a lámpa teljesítménye kifejezetten jó, elősegíti a legmagasabb fotoszintetizáló hatékonyságot. Nagyobb phytolumen kibocsátásra lett optimalizálva. A GroLux fényspektruma maximalizálja a vörös fény-kibocsátást, ami létfontosságú a növények növekedéséhez, emellett kivételes lumen megtartó képességű, még az élettartama vége felé is 95%-os teljesítményt nyújt. A Sylvania GroLux izzó széleskörűen felhasználható a növénytermesztésben.
A Cool Tube + szárnyas reflektor kombináció tökéletes azok számára, akik többet szeretnének kihozni kertjükből. A Cool Tube kiválóan vezeti el az izzó hőjét, így az közelebb helyezhető a növényekhez, ugyanakkor a reflektor roppant jól szórja a fényt, ami megsokszorozza az izzó hatékonyságát. A reflektor egy hajlított fémlemez, melynek felülete polírozott és dombornyomású, ezért a fényt 1,2m²- ig képes szétteríteni és megakadályozza a túl hideg és túl meleg foltok kialakulását. Egyszerű, és költséghatékony megoldás a szobakertészek számára.
Nagyfokú hasznossággal bír egyes fűszernövények vagy intenzív illatú virágok termesztése esetén, illetve általánosságban a nagy egyedszámú kerteknél. A kellemetlen szagok eltüntetésére többféle módszer is van. Használható az elszívó rendszerre csatlakoztatott szénszűrő, ami aktív szénen keresztül vezeti el a levegőt, megkötve vele a kellemetlen szagokat, így a kivezetett levegő teljesen szagmentes lesz. A Can Lite szénszűrők a szellőzőrendszerbe épített szagtalanítás új generációját képviselik. Kis súlyúak és könnyen beszerelhetőek, hatékonyságuk pedig egyedülálló. Speciális, kis sűrűségű aktív széngranulátumot tartalmaznak, ami a megnövekedett mikroporózus felületnek köszönhetően rendkívül hatékonyan köti meg a szagmolekulákat. A Can Lite szénszűrők beépített alumínium csatlakozócsonkkal és előszűrővel is rendelkeznek.
A szénszűrő használatához nélkülözhetetlen. Újra használható, anyaga műanyag.
Az ideális hőmérséklet és páratartalom biztosítása létfontosságú a kert számára. Beltéri, vagy izolációs növénytermesztésnél (pl.: fóliasátrak, növénysátrak) a megfelelő klímáról a kertésznek kell gondoskodnia. Ventilátorok és páratartalom szabályzók segítségével ma már mindez egyszerűen kivitelezhető.
A VK csőventilátorok kiszívó és befúvó ventilátorként alkalmazhatók ipari és otthoni felhasználásra is. Korrózióálló, tartós műanyag borításuknak és vízálló csatlakozó dobozuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a magas páratartalmú környezetben való használatra. A hatékony és biztonságos működés, valamint a hosszú élettartam érdekében a ventilátor motorja biztonsági hőkapcsolóval van ellátva, a lapátok pedig dinamikailag tökéletesen kiegyensúlyozottak.
 
Az Aluflex teljesen rugalmas, gazdaságos, több réteg alumíniumból és poliészterből készült laminált szellőző csővezeték, ami nagy szakítószilárdságú spirál beágyazásával készül. Könnyen csatlakoztatható körkörös vagy ovális szerelvényekre. Flexibilis légcsatorna acél spirálszál megerősítéssel bír a csőrétegek között, amely kialakítása 3 darab (7 mikron vastagságú) alumínium réteg, kombinálva 2 réteg 12 mikron vastagságú polisztirollal. Légcsatornák szellőztetéshez, légkondicionáláshoz és légkezelő rendszerekhez használják, ahol egy alacsony költségű rugalmas cső tökéletesen alkalmas.
 
A lámpaszett és trafók összeszereléséhez szükséges kiegészítő.
 
Az Easy Roll-lal könnyen beállítható a világítótest és reflektorok magassága. Rugós szerkezetének köszönhetően nem kell többé bonyolult akasztókkal bajlódni, mert akár fél kézzel is szabályozható a lámpa magassága. Egy db Easy Roll teherbírása maximum 5 kg, hossza 1 m.



Mi kellhet még az induláshoz?

A növénysátor szettekhez már csak magára a termesztendő növényre van szükség, valamint az ehhez szükséges tápoldatra és földre. Ehhez a lehető legjobb minőségű termékek:
 

Plagron
A Plagron 25 éves fennállása óta biztosítja a legjobb minőségű műtrágyákat és kiegészítőket a kertészek számára, legyen szó termőföldes, vízkultúrás, vagy kókuszroston való növénytermesztésről. A TERRA jelzéssel ellátott termékeiket kifejezetten földes növénytermesztéshez, a COCOS termékek speciálisan a kókuszrosthoz, a HYDRO termékcsalád pedig a vízkultúrás termesztéshez lett kifejlesztve.
 
Plagron Terra
Koncentrált ásványi műtrágyák, melyek a növekedési / virágzási időszakban használandók. Minden talajkeverékhez alkalmazhatók, és bármilyen folyékony Plagron műtrágyával és Plagron Universal adalékanyaggal keverhetők. A Terra Grow optimális tápanyagellátást biztosít a növekedési szakaszban. Elősegíti a kiterjedt gyökérzet és az egészséges anyanövény fejlődését. Biztos alapokat teremt a növény számára fokozott energiaigénnyel járó generatív életszakaszhoz. A Terra Bloom a generatív periódusban használandó. Ideális összetétele támogatja a rügyképződést, valamint lehetővé teszi a növény burjánzó virágzását és a bőséges termésképződést is. Főbb jellemzői az azonnali felszívódás, a garantált, bőséges virágzás és zamatos termés, valamint hogy bármilyen talajkeveréken jól használható.

Plagron Lightmix
Ideális laza szerkezetű földkeverék perlittel keverve. Ideális talajkeverék azon termesztők számára, akik folyékony szerves növényi táppal kívánják kontrollálni a termesztési folyamatot. Enyhe tápanyagtartalma biztosítja a gyökérzet gyors fejlődését és az erőteljes hajtásnövekedést. A Lightmix egy tápanyagokkal minimálisan ellátott szubsztrátum, mely gondosan válogatott tőzegfajtákat tartalmaz. Laza szerkezetű és a különféle hozzáadott rostoknak köszönhetően jó oxigénellátást biztosít a gyökérzet számára. A minimális hozzáadott tápanyagtartalom miatt a kertész maga dönthet arról, hogy milyen mértékben juttat trágyát a növényeknek a termesztési időszak alatt.

 
Canna
Sok év tapasztalat, vele született inspiráció és a növénytermesztési kutatás legújabb csúcstechnológiája olyan hatékony formulákban összegződött, amelyek garantálják, hogy mindenki, beleértve a tapasztalatlan termesztőket is, bámulatos eredményeket érhet el. A Canna élvonalbeli növényi termékei használata egyszerű és könnyű, valamint nem káros a környezetre. A lehető legnagyobb terméshozamot biztosítják, speciális termesztési közeg vagy módszer alkalmazása esetén is. A Canna intelligens termékeinek titka a legkiválóbb alkotóelemek és nyomelemek gondosan kiegyensúlyozott és integrált elegye minden egyes termesztőközegre és műtrágya összeállításra vonatkozóan.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.