Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Secret Jardin Hydro Shoot Growbox Sátor

Secret Jardin Hydro Shoot Growbox Sátor

Ezt a terméket eddig 47 alkalommal vásárolták meg!
Válassz kiszerelést

16 990 Ft

Termékleírás

A Secret Jardin Hidro Shoot termesztősátor egy belépő szintű growbox. Kompakt méretének és jutányos árának köszönhetően ez a sátor a legkézenfekvőbb választás azon kertészek számára, akik kisebb ráfordítható hellyel és szűkösebb anyagi kerettel rendelkeznek.

A Hydro Shoot termékcsaládot kifejezetten kezdők, és költségérzékenyek számára hozta létre a világ vezető growbox gyártója, a Secret Jardin.

Ne vezesse félre a megdöbbentően alacsony ár! A Secret Jardin nem engedett a minőségből. Az alacsony ár magyarázata egyszerűen, hogy olyan felesleges kényelmi kiegészítőket, mint a hordtáska, egyszerűen elhagytak a Hydro Shoot sátrak gyártásánál.

A Secret Jardin Hydro Shoot growbox összeszerelése egyszerű, erős cipzárakkal és masszív vázszerkezettel rendelkezik.

A sátor belső oldala 98%-os fényvisszaverő képességű, vastag Mylar fóliával vonták be, így a sátor teljesen fényszigetelt.

A Secret Jardin Hydro Shoot sátrak méretei:

  • HS 40 : 40x40x120cm
  • HS 60 : 60x60x140cm
  • HS 80 : 80x80x160cm
  • HS100 : 100x100x200cm
  • HS120 : 120x120x200cm

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.