Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Gomoa shop
+36 (20) 298-8250
https://gomoa.net
info@gomoa.net
Shisha szipka
Shisha szipka

Shisha szipka

Ezt a terméket eddig 127 alkalommal vásárolták meg!
Raktáron

25 Ft

Termék kód: HED0205

Termékleírás

A biztonságos pipázás része, hogy mindig tiszta szipkát használjunk. A vizipipák szájrészén megülnek a bakériumok, a lerakódó nedvesség és szerves anyagok miatt kitűnő táptalajt találnak itt. Több milió baktérium tud ilyen kicsi helyen megélni, nagy részük fertőző lehet. Az ilyen triviális módon történő fertőzés elkerülésére érdemes pipázásonként új szipkát használni.

Ha többen használnak egy pipát és körbeadogatják a csövet, igen magas a lehetősége, hogy rövidesen mindenki ugyanazzal a betegséggel fog kűzdeni (herpesz, léguti fertőzések, influenza stb.). Sokan egyszerűen undorítónak találják ugyanazt bekapni, ami már más szájában volt. Ilyenkor mindenképp ajánlott szipka használata.

Vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet. Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.